Övik Energi

Avtalsvillkor

Här hittar ni alla avtalsvillkor som är kopplade till de tjänster och avtal ni som kund kan teckna med oss på Övik Energi. Har ni några frågor kan ni alltid kontakta någon av våra säljare.

Närbild tjejs händer skriver på bärbar dator.

Elnät

Avtalsvillkor för anslutning av elektriska anläggningar till elnät och överföring av el till sådana anläggningar till näringsidkare

Avtalsvillkor

Giltiga från

Allmänna avtalsvillkor lågspänning NÄT 2012 N (rev) Pdf, 73 kB.

2015-02-27

Allmänna avtalsvillkor högspänning NÄT 2012 H (rev) Pdf, 70.7 kB.

2015-02-27

Tekniska villkor - Produktionsanläggning Typ A Pdf, 390.1 kB.

2023-

Fjärrvärme

De allmänna avtalsvillkoren har tagits fram av vår branschorganisation, Energiföretagen Sverige, i samarbete med Fastighetsägarna Sverige, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen samt Sveriges Allmännytta.

Avtalsvillkor

Giltiga från

Allmänna avtalsvillkor för fjärrvärmeleverans till näringsidkare Pdf, 131.6 kB.

2023-09-01

Fjärrvärmelagen

Lagen stärker dina rättigheter som kund. Lagen innebär bland annat att du har rätt att förhandla med oss om vi ändrar våra avtalsvillkor för fjärrvärme. För att förhandla ska du, inom tre veckor från det att du fått information om ändrade avtalsvillkor kontakta vår Kundservice och begära förhandling. Om du inte är nöjd med resultatet av förhandlingen så kan du efter avslutad förhandling ansöka om medling hos Fjärrvärmenämnden. Lagen ger dig också rätt att alltid säga upp ditt avtal om du inte accepterar de nya villkoren.

Du kan läsa mer om fjärrvärmelagen (2008:263) på riksdagens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Faktura och betalning

Vårt standardleveranssätt för fakturor är idag via papper, men här kan ni ändra till något av våra andra alternativ som gör betalningen enklare för er.

Gör ert val