Byte av fjärrvärmecentral

Behöver du byta din fjärrvärmecentral?
Vi hjälper dig.

En fjärrvärmecentral har lång livslängd men vissa delar slits med tiden som t ex cirkulationspumpen som har en motor i sig. Är din fjärrvärmecentral äldre än 20 - 25 år så kan det vara mer ekonomiskt att investera i en ny fjärrvärmecentral än att reparera den gamla. Vi har upphandlat centraler till konkurrenskraftiga priser och hjälper dig hela vägen med ett byte.

Fördelar med ny fjärrvärmecentral

  • Minskad elanvändning med varvtalsstyrd elektronisk cirkulationspump och autofunktion som stänger av pumpen under sommaren
  • Effektivare värme- och varmvattenproduktion
  • Snabb varmvattenreglering
  • Enklare att använda
  • Du slipper oroa dig för en akut reparation

Erbjudande

Vi byter din fjärrvärmecentral till ett fast pris. Du får en komplett ny central. Vi tar hand om demontering, lämnar den gamla centralen för återvinning och installerar och tar i drift den nya. Hela bytet tar en arbetsdag. Efteråt går vår servicetekniker igenom med dig hur den nya centralen fungerar.  

Vill du ha en offert eller har du andra frågor? Ring oss på 0660-789 01 eller fyll i formuläret här så kontaktar vi dig.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande