Övik Energi

Faktura och betalning

För att göra betalningen enklare för dig, och för att spara på miljön, har vi flera alternativ för hur du kan ta emot din faktura.

På Mina sidor hittar du alla dina fakturor, gamla som nya.

Är du ny kund?

Om du inte gör något aktivt val kommer du automatiskt att få dina fakturor via mejl till den mejladress du har registrerat på Mina sidor. Vill du få dina fakturor på annat sätt kan du titta på våra alternativ nedan och välja betal- och leveranssätt.

Autogiro

Med autogiro som betalsätt behöver du bara se till att beloppet finns på kontot vid förfallodatum, resten sköter sig själv. Fakturaspecifikation hittar du på Mina sidor. Om du har registrerat en mejladress eller mobilnummer på Mina sidor så får du aviseringar när det finns en ny faktura att betala. Allt för att det ska vara smidigt för dig! Autogiro skaffar du enklast direkt via din internetbank, annars kan du beställa det via vårt formulär.

Beställ autogiroLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-faktura

Med e-faktura levereras fakturan direkt till din internetbank, där du betalar precis som vanligt. E-faktura skaffar du enklast direkt via banken, men om du vill så kan vi registrera det åt dig om du fyller i formuläret nedan.

Beställ e-faktura

Mejlfaktura

Här får du fakturan som en pdf-bilaga i ett mejl. Inbetalningen görs manuellt, men i mejlet finns det viktigaste lättillgängligt.

Beställ mejlfaktura

Pappersfaktura

Om du vill få fakturan via brev behöver du fylla vårt formulär.

Beställ pappersfaktura