Vill du uppgradera din hastighet?

Vi vet att fler och fler har ett ökat behov av högre hastigheter. Allt fler av de tjänster vi använder hemma, som hemarbete, videosamtal, spel och att streama film och tv kräver högre hastighet i fibernätet.

Här kan du hitta information om hur du uppgraderar din hastighet.

kvinna som håller i en smartphone under ett videosamtal när hon även sitter vid datorn

 

Uppgradera din hastighet

Om du redan idag kan ta emot hastigheter upp emot 1000 Mbit/s (1 Gbit/s) kan du direkt beställa en högre hastighet hos din tjänsteleverantör, och det nya priset på ditt fibernätavtal uppdateras automatiskt. 

Behöver du hjälp att kontrollera vilken hastighet din bostad klarar av idag, hittar du en guide längre ner.

Byte av fiberkonverter

Bor du i villa och din högsta möjliga hastighet är 100 Mbit/s behöver vi uppgradera och byta ut din fiberkonverter. Beställningen för uppgraderingen gör du via formuläret nedan. Vi hanterar inkomna beställningar fortlöpande och kontaktar dig när du lagts in i vår planering. 

 

Boende i flerbostadshus

Vill du som boende i flerbostadshus uppgradera till en högre hastighet, och er lägenhet inte kan ta emot mer än 100 Mbit/s, kontaktar du din fastighetsägare eller ansvarig i bostadsrättsförening som i sin tur kontaktar oss för beställning av uppgradering.

Flerbostadshus eller Bostadsrättsförening

Vill du som ägare av flerbostadshus eller som ansvarig i bostadsrättsförening uppgradera er fastighet kontaktar ni vår säljavdelning. Tillsammans ser ni över möjligheten att uppgradera er fastighet. Vi hanterar inkomna beställningar fortlöpande och kontaktar er när ni lagts in i vår planering. 

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande