Övik Energi

Sommarjobb

Här kan du läsa om några exempel på sommarjobb som vi brukar ha hos oss. Kika gärna på sidan Jobba hos oss om du vill söka till ett listat sommarjobb eller bara lämna en spontanansökan!

Ekonomi

Vi har tidigare sökt ekonomiassistenter till vår redovisningsenhet. Vi ser att du som söker helst läser ekonomi med inriktning redovisning, gärna första året då vi ser att du helst stannar flera år efter varandra.

Kundtjänst/privatförsäljning

Vi söker ibland semestervikarier för vår kundtjänst och försäljningsavdelning. Arbetsuppgifterna handlar om att svara våra kunder via telefon och mail på inkommande frågor och köpbehov. Du som söker ska vara väl van vid dataadministration och bekväm i att ta inkommande och utgående telefonsamtal.

Återställning

Vi kommer att ha behov av några sommarjobbare som ska arbeta med återställning. Det innebär att återställa mark/tomter där vi har lagt ner fiber eller fjärrvärme hos fastigheter. Arbetet innebär att man åker ut med bil och släp och har med sig jord och spade för att tillrättalägga tomterna efter grävjobb med maskin.

Gräsklippning

Vid våra nodstationer behöver vi hålla ordning på gräs och sly. Du som söker den här tjänsten måste ha körkort då man kör ut med bil och släp för att ta med sig gräsklipparen till olika delar av staden.

För att sommarjobba hos oss ska du:

  • vara 18 år eller äldre
  • gärna läsa en utbildning som har koppling till den tjänst du söker.

Vi ser semestervikariat som en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning.

Kontaktperson

Helen Eriksson, personalutvecklare Övik Energi.

Helen Eriksson

Personalutvecklare

helen.eriksson@ovikenergi.se

072-542 89 04