Övik Energi

Aura är en laddbox med dubbel laddkapacitet

Charge Amps Aura är en laddbox i toppklass som är designad och tillverkad i Sverige.

Laddbox Aura

Charge Amps Aura är en laddbox i toppklass som med två separata 22 kW-uttag är en perfekt lösning där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt och med lite högre effekt, exempelvis på gästplatser. Laddboxen är vandalsäkrad och passar därför även för publik laddning. Uppkopplingen är via wifi, LAN eller 4G. Laddboxen är designad och tillverkad i Sverige och ytterhöljet är av återvunnen aluminium.

Aura Standardinstallation

  • Charge Amps Aura (wifi/LAN) med dubbla uttag med 22 kW per uttag.
  • Inbyggd jordfelsbrytare.
  • Anslutningskabel upp till 10 meter.
  • 3 års garanti på laddboxen.*
  • Montage på vägg.
  • Installation utförs av behörig elektriker.
  • Arbets- och resekostnader inom 2 mil från Övik Energis huvudkontor.

16 740 kr**
33 480 kr utan avdrag för Grön Teknik

Kontakta vår kundservice för prisuppgifter om du behöver en Charge Amps Aura som kopplas upp via 4G-nätet.

* 2 års garanti på övrigt elmaterial. 5 års garanti på installationsarbetet.

** Pris för standardinstallation inklusive laddbox är 33 480 kr före skatteavdrag, 16 740 kr efter skatteavdrag. Priset efter skatteavdrag förutsätter att du blir beviljad skattereduktion Grön Teknik från Skatteverket. Om du inte blir beviljad skatteavdraget Grön Teknik kommer vi fakturera pris för standardinstallation plus eventuell utökad installation och tillval enligt prislista före skatteavdrag.

Ett vanligt vägguttag är egentligen inte gjort för att klara den kontinuerligt höga belastning som laddning av en bil innebär. Med våra laddare slipper du att säkringen löser ut och undviker brandfara på grund av överhettning. Det går också snabbare att ladda via en laddbox eftersom laddboxen kan överföra högre effekt än det vanliga eluttaget. De laddboxar vi erbjuder har ställbar effekt och som tillval finns lastbalansering, allt för att anpassa laddningen till den belastning din säkring klarar av.

Lastbalansering kan vara bra att överväga för dig som har 16 A eller 20 A huvudsäkring hemma och vill ladda elbilen utan risk för att säkringarna ska lösa ut. Med lastbalansering optimerar du laddningen mot övriga belastningar i din fastighet, så att laddeffekten hålls låg när övrig belastning i villan är hög. Laddeffekten höjs sedan allt eftersom övrig belastning går ned.

3 495 kr*
6 990 kr utan avdrag för Grön Teknik

*Pris för Tillval Lastbalansering är 6 990 kr före skatteavdrag, dvs 3 495 kr efter skatteavdrag. Ditt pris om 3 495 kr förutsätter att du blir beviljad skattereduktion Grön Teknik från Skatteverket. Om du inte blir beviljad skatteavdraget Grön Teknik kommer vi fakturera standardpris 6 990 kr plus eventuell utökad installation och tillval före skatteavdrag.

Laddboxarna är också smarta då de är uppkopplingsbara med molntjänst. I molntjänsten kan du ställa in laddtider så att laddningen optimeras, lastbalansera samt se förbrukningsstatistik på ett enkelt sätt. Molntjänsten ingår utan extra kostnad. Du som kund behöver ha en internetuppkoppling till boxen för att kunna ta del av molntjänsten. Varken installation eller uppkoppling av exempelvis wifi ingår i standardinstallationen.

Aura - standardinstallation

dubbla uttag med 22 kW per uttag

Inbyggd jordfelsbrytare

33 480 kr utan avdrag för Grön Teknik

16 740kronor *