Faktura och betalning

Vårt standardleveranssätt för fakturor är idag via papper, men här kan du ändra till något av våra andra alternativ som gör betalningen enklare för dig.

Se dina fakturor

Har pappersfakturan kommit på villovägar, eller vill du titta tillbaka på en äldre faktura? På Mina sidor hittar du alla dina fakturor. 

 

Våra betal- och leveranssätt


Autogiro


Med autogiro som betalsätt behöver bara du se till att beloppet finns på kontot vid förfallodatum, resten sköter sig själv. Fakturaspecifikation hittar du på Mina sidor. Allt för att det ska vara smidigt för dig! 

Beställ autogiroE-faktura


Med e-faktura levereras fakturan direkt till din internetbank, där du betalar precis som vanligt. E-faktura skaffa du enklast direkt via banken, men om du vill så kan vi registrera det åt dig om du fyller i formuläret nedan.
Mejlfaktura


Här får du den traditionella pappersfakturan - fast via mejl! Inbetalningen görs manuellt, men i mejlet finns det viktigaste lättillgängligt. Om du vill se hela fakturan så finns den som bilaga i mejlet!


Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande