Bli kund

Funderar du på att bli fjärrvärmekund?

Här kan du läsa om alla fördelar med fjärrvärme och skicka in en intresseanmälan!

Enkelt och bekvämt

Fjärrvärme kräver minimalt med tillsyn och driftsäkerheten är mycket hög. Våra kunder brukar säga att fjärrvärmen praktiskt taget sköter sig självt - det bara fungerar. Enkelt och bekvämt!

Tryggt    

Vi finns nära dig och vi har jourservice dygnet runt alla dagar på året.

Lokalproducerat och klimatsmart

Vi producerar den största delen av vår fjärrvärme på Hörneborgsverket precis intill Öviksfjärden. Vi har även produktion i Bjästa, Bredbyn, Husum och Moliden.
Vi använder till största del biobränslen som vi köper i närområdet. Det är restprodukter från traktens skogs- och sågverksindustrin som de inte kan använda, som bark, flis och spån. Biobränslet är förnybart och ger inget nettotillskott av koldioxid till atmosfären. Det är bra för klimatet!

Prisvärt

Underhållskostnaderna är låga eftersom fjärrvärmen använder beprövad och okomplicerad teknik - du riskerar alltså inte att få några obehagliga överraskningar. Många villägare kan säkra ned till 16A när de installerar fjärrvärme vilket gör att kostnaden på elräkningen blir lägre. Och fjärrvärmen klarar hela värmebehovet, du behöver inte köpa till någon extra el för uppvärmningen. Installationskostnaden för fjärrvärme är också låg jämfört med till exempel att borra för bergvärme.

Koll från fickan

Med Smart Styrning kan du enkelt hålla koll på och anpassa värmen i din bostad via din mobil.

Värme och varmvatten som räcker till

Med fjärrvärme får du en jämn och behaglig värme och obegränsat med varmvatten. Alla i familjen kan duscha efter varandra utan att någon riskerar en kalldusch.

Tyst och rent

Du slipper oljud, sot eller lukt i huset. Fjärrvärmecentralen är tyst och ren.

Mer utrymme över

Fjärrvärmecentralen i din villa tar inte mer plats än ett badrumsskåp som är 60 x 40 cm. Inget tillkommer. Det behövs till exempel ingen varmvattenberedare eller separat expansionskärl. Har du haft ett pannrum så kan du få utrymme över som du kan använda till förråd eller annat.


 

Fjärrvärmenätet

Bor du i Örnsköldsvik, Bjästa, Bredbyn eller Husum så kan du med stor sannolikhet välja fjärrvärme som uppvärmning. Vi har även ett mindre nät i Moliden. 

 

Vill du bli fjärrvärmekund eller har du frågor och funderingar?

Ring våra säljare för fjärrvärme på 0660-789 01 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ja, jag vill beställa eller veta mer om fjärrvärme!

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande