Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Beställ tjänster

I vårt fibernät konkurrerar ett stort antal leverantörer om att erbjuda dig som kund ett stort utbud av tjänster så som internet, TV och telefoni. Det kallas för öppet nät. 

Läs mer om tjänsterna och beställ via vår tjänsteportal

Tjänsteleverantörer

Vi tycker om valfrihet, därför tycker vi att du som kund ska välja den leverantör som passar dig. Besök vår tjänsteportal för att jämför priser och utbud mellan våra tjänsteleverantörer och enkelt beställa.

Börja surfa, titta på tv eller ringa på 5 minuter genom att självaktivering!

Du kan själv aktivera tjänster när du fått ett leveransbesked av oss att din fiberanslutning är klar att användas.

Internettjänst aktiverar du själv genom att koppla in en dator till ett av uttagen i tjänstefördelaren och öppna en webbläsare. För att kunna självaktivera tv- och telefonitjänster behöver du ha tillhörande utrustning inkopplad, till exempel en tv- eller telefonibox.

Du kommer sedan automatiskt till vår tjänsteportal och det är här du beställer tjänster hos våra tjänsteleverantörer. När tjänst är beställd, kan du börja använda dem inom 5 minuter!

Beställer du tjänst på annat sätt aktiveras den inom 5 arbetsdagar.

Kan vi hjälpa dig att välja hastighet?

Du får en rekommendation på vilken hastighet du ska ha utifrån hur du använder ditt bredband. Navigera dig genom guiden nedan för att få hjälp med att välja den hastighet som passar dig.

Klicka på play för att starta bredbandsguiden.

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande