Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Verksamhetscontroller

Vi söker en erfaren verksamhetscontroller till avdelning Strategisk affärs- och bolagsutveckling. I rollen som verksamhetscontroller kommer du att arbeta i en affärsstödjande roll med support och rådgivning. Du kommer att arbeta självständigt, nära verksamheten och tillsammans med vår bolagscontroller. Som verksamhetscontroller har du även nära samarbete med vår redovisningsfunktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som verksamhetscontroller

  • Ekonomisk rådgivning/controlling till avdelningarna
  • Budget och prognoser
  • Projekt- och investeringscontrolling
  • Produktkalkylering
  • Identifiera trender, möjligheter och potentiella risker och analys av dessa
  • Utveckling och effektivisering av rutiner och processer
  • Delta i företagsövergripande projekt
  • Försäkringshandläggning

Du kommer även att medverka i arbetet med affärsplaner.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års arbetserfarenhet av kvalificerat arbete som controller. Du är van att arbeta med ekonomisk rapportering, analys, budget- och prognosarbete och har en god förståelse för grunderna inom bokslut. Du har goda IT kunskaper och är van att arbeta i större affärssystem, erfarenhet av Trimma och Stratsys är meriterande. Du är flytande i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärsdrivande bolag.

Personliga egenskaper

I rollen som verksamhetscontroller är det viktigt att du har en god pedagogisk och social förmåga, vilket gör att du känner dig trygg i att kunna kommunicera dina slutsatser och resultat till andra.
Du är nyfiken, intresserad och ifrågasätter – i syfte att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. Vi söker dig som är analytisk, har ett starkt eget driv, initiativförmåga och som trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla verksamheten.

Du kommer att delta i ledningsgruppen för strategisk affärs- och bolagsutveckling och rapportera direkt till chefen för avdelningen.

Sista ansökningsdatumet är 9 januari 2019.

Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret här nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Håkan Vedberg, chef strategisk affärs- och bolagsutveckling, telefon 070-397 48 02.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande