Teknisk strateg, Elnät

Som ett led i att nå vår vision ”att upplevas som ett modernt och inspirerande bolag för samarbeten och leveranser av framtidens lösningar” har vi nu tagit fram en ny befattning som ska vara med och driva utvecklingen av vårt elnät. Eftersom rollen är ny kommer du att ha möjlighet att vara med och forma den.

Arbetsuppgifter i huvudsak

  • Upprätta strategi för utveckling och förvaltning av anläggningstillgångar inom Elnätet
  • Hålla dig uppdaterad på lagar och förordningar
  • Söka nya tekniker och arbetssätt (omvärldsbevakning) och finna sätt att implementera dessa i organisationen.
  • Utföra projektering i specifika projekt
  • Ansvar för framtagande av underhållsplan , - investeringsplan inom teknikgrenen

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigna kunskaper inom elnätsbranschen med erfarenhet av liknande arbete. Du har utbildning inom elkraft och är en rutinerad projektledare. Vi tror att du som tar dig an den här tjänsten är vetgirig och gillar att förkovra dig inom nya tekniker då branschen är i ständig förändring. Du har förmågan att skapa samverkan med andra inom och utanför organisationen och entusiasmera för att nå gemensamma framgångar i projekt, planer och ändrade arbetssätt. Du lägger stort fokus på kvalité och struktur samt har en förmåga att kunna se helheten i arbetet.

Vi erbjuder dig

En varierande och självständig tjänst där du får använda din erfarenhet och kompetens för att driva utvecklingen av vårt framtida elnät. Du blir en del av ett team om ca 15 personer samt en större organisation där vi tillsammans på Övik Energi är ca 134 medarbetare. Vi strävar efter öppenhet, respekt, engagemang och tydlighet med kunden i fokus, känner du igen dig i dessa värdeord är du kanske vår framtida kollega. Balans i livet och hållbarhet gällande ekonomi, samhälle och miljö är viktiga aspekter för oss och vi känner ansvar i våra åtaganden både gentemot våra medarbetare och samhället vi lever i. Vi tror att kreativitet och effektivitet nås genom tydliga mål och goda relationer såväl internt som externt därför har vi en chefstät organisation med samarbeten över verksamhetsgränserna.

Vi behöver din ansökan senast 10 oktober.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Kommunkoncernen ingår i ett finskt och samiskt förvaltningsområde.

Vid frågor kontakta Stefan Fällström, tfn 070-680 34 46

Fackliga representanter:

Vision: Anna Sjölander 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström 070-680 34 46
Seko: Staffan Sjödin 070-340 38 88

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du vara med och nyttja potentialen i ny teknik och driva förändring? Ansök då nedan!

Ansökan:

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande