Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Skiftgående drifttekniker

Är du vår nya skiftgående drifttekniker?

Vill du arbeta på ett av de modernaste kraftvärmeverken i Sverige?
Tycker du om ny teknik? Vill du bidra till en bättre miljö?
Då kanske detta är en tjänst för dig. 

Vårt erbjudande:
Hörneborgsverket är en biobränslebaserad anläggning och en viktig del i Övik Energis energiproduktion. Du och din kollega kommer att utföra olika drift- och underhållsåtgärder vid Hörneborgsverket och under ert skift. Du kommer också att delta aktivt i vårt optimerings- och förbättringsarbete och ta del i ansvaret för att anläggningen sköts på ett miljö- och driftekonomiskt sätt.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har driftteknikerutbildning eller likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet från processindustrin eller energibranschen. Som person är du noggrann, systematisk och självgående i ditt arbetssätt. Du drivs av att lösa problem både på egen hand och i grupp. Som person förblir du lugn och stabil och behärskar situationer under press. Du är kvalitetsorienterad och har lätt för att förstå de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och är intresserad av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Goda datakunskaper, B-körkort samt god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och färdigheter.

För mer information:
Kontakta Jonas Nordin, chef operativ drift telefon 070-19 19 859, Helen Eriksson, personalutvecklare 072-54 28 904

Välkommen med din ansökan:
Omfattning; tillsvidareanställning, heltid, skift. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansöker gör du genom att fylla i där du också kan bifoga ditt CV.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande