Serviceinriktad eltekniker på Kundnära leveranser

Hela Energibranschen står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bland annat innebär att vi ska underlätta för våra kunder att bidra till en hållbar energianvändning/-försörjning. Vår vardag innebär at arbeta med samhällsnytta i en spännande bransch.

Låter det som något för dig?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceinriktad eltekniker arbetar du med drift, service och underhåll av kundernas anläggningar. Tillsammans med erfarna kollegor arbetar du med teknisk problemlösning och hjälper våra kunder till en säker leverans av framtidens lösningar.

Tillsammans med kollegor ansvarar du för:

  • felavhjälpning i kundanläggningar
  • utföra service i kundanläggningar med serviceavtal
  • utbyte av energimätare
  • installation av våra produkter

Rollen innebär till största delen självständigt arbete på fält med många kundbesök, såväl privat som företagskunder. Du startar dagen på vårt kontor på Sjögatan och oftast fikar och äter du din lunch i våra lokaler tillsammans med kollegorna. Viss del av din veckoplanering sköts av våra administratörer medan en viss del planerar du själv.  

Du rapporterar till chef på service och mätning på avdelningen Kundnära leveranser.

Din profil

Du är utbildad elektriker med intresse för ny teknik och IT och det är meriterande om du har kunskaper inom VVS. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker delar vårt synsätt. Du är självgående och motiveras av utveckling och problemlösning.

Vad erbjuder vi

Övik Energi erbjuder en trygg och framåtdrivande organisation med hållbarhet i fokus. Du blir del i ett mindre team om 8 medarbetare inom sektionen service och mätning. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Sista ansökningsdatumet är 30 november 2022 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida ovikenergi.se/jobba-hos-oss och ansöker därifrån.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för service och mätning Jan-Olov Edström på tfn 0660-789 62

Vision: Anna Sjölander 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström 070-680 34 46
Seko: Tapani Pohjola 070-347 50 85

Välkommen att söka tjänsten!

”Observera att vi har gjort vårt medieval och inte vill ha kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster”

Ansökan:

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande