Ingenjör mot projekt

Vill du vara med att bygga Örnsköldsviks infrastruktur tillsammans med oss? Vi behöver förstärka vår avdelning Planera och Genomföra med ytterligare en ingenjör inom projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör ansvarar du för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi samt att projekten genomförs effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt.

Det innebär bland annat att du upprättar projektering, kalkyler, utarbetar detaljerade planer och uppföljning av progressen. Du medverkar i upphandlingar samt beställer och styr leverantörer / entreprenörer.

I tilldelade projekt har du ansvar för ekonomi, tidplan, arbetsmiljö och yttre miljö. Avdelningen spänner över flera verksamhetsgrenar såsom fiber, el och värme/ånga/kyla, vi ser därför gärna att du inte räds att ta dig an nya områden inom projektledning. 

Du kommer att ha många kontaktytor som t.ex. leverantörer, kommun, myndigheter och andra funktioner i företaget. Delegerat BAS –P och BAS-U ansvar ingår i tjänsten.

Du rapporterar till Jan Lindquist, chef på sektionen Genomföra.

Vem är du?

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas, har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet inom projektledning samt examen från teknisk högskola/universitet eller motsvarande kvalifikationer.

Du behärskar stödsystem som t.ex. projektverktyg, dokumentations- och affärssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet från industri- / eller entreprenadsprojekt i olika former är meriterande. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker har det synsättet.

Vi lägger stor vikt på egenskaperna självgående, målinriktad, strukturerad och engagerad. 

Vad får du?

Tjänsten som ingenjör inom projekt hos oss innebär en stor frihet att styra din egen vardag utifrån uppsatta mål. Du blir en del av ett kompetent projektteam på 8 medarbetare som alla driver sina egna projekt för Övik Energis egen räkning. Bolaget har 135 anställda med en lokal ledningsgrupp som strävar efter ett hållbart Övik. Du får vara med och utveckla vår stad med omgivning och förbättra miljö, och tillgängligheten av vår infrastruktur nu och i framtiden. 

Vi månar också om våra medarbetares möjlighet att balansera yrkesliv och privatliv på ett hälsosamt sätt. 

Tjänsten är på heltid, placerad i Örnsköldsvik.

Kontakter

Jan Lindquist, chef Genomföra 073-274 12 12, 
Helen Eriksson, personalutvecklare, 072-542 89 04

Fackliga företrädare:
Vision: Anna Sjölander tfn 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström tfn 070-680 34 46
Seko: Tapani Pohjola tfn 070-347 50 85

Ansökan:

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande