Projektledare/projektingenjör till Övik Energi

Vill du vara med att bygga Örnsköldsviks infrastruktur med oss?
Vi söker nu efter en energiingenjör för projektledning till avdelningen Planera och Genomföra. 

Arbetsuppgifter:

I rollen ansvarar du för att dina projekt uppnår uppställda mål såväl avseende tid, kvalitet och ekonomi som att projekten genomförs effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt. Det innebär bland annat att du upprättar projektering, kalkyler, utarbetar detaljerade planer och följer upp progressen. Du kommer att ha många kontaktytor med t.ex. leverantörer, kommunen, myndigheter och andra funktioner i företaget.
Delegerat BAS –P och BAS-U ansvar ingår i tjänsten.

Du kommer att delta i upphandlingar tillsammans med inköpsavdelningen.  Avdelningen ansvarar för flera verksamhetsgrenar såsom fiber, el och värme/ånga/kyla och vi ser därför gärna att du har mod att dig an nya områden inom projektledning efter hand. Du rapporterar till Jan Lindquist, chef på sektionen Genomföra.

Vem är du?

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas, har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet inom projektledning samt examen från teknisk högskola/universitet eller motsvarande kvalifikationer.
Du behärskar stödsystem som t.ex. projektverktyg, dokumentations- och affärssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet från att leda entreprenadsprojekt i olika former är ett krav. Tjänsten innebär att flera projekt pågår parallellt, vi tror därför att du trivs med att växla mellan uppdrag. Vi lägger stor vikt på egenskaperna självgående, tidsorienterad, strukturerad och engagerad.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du arbeta med dedikerade kollegor som brinner för en hållbar infrastruktur och positiv samhällsutveckling genom goda resultat i vårt arbete och en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Du blir del i ett team med ca 9 kollegor och i en större organisation där vi är totalt 135 medarbetare i bolaget. Du kommer att ha stort spelrum att styra din tid inom ramen för uppdragen.

Fackliga företrädare:
Vision: Anna Sjölander tfn 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström tfn 070-680 34 46
Seko: Tapani Pohjola tfn 070-347 50 85

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande