Projektledare Elkraft

Hej, vill du vara med att bygga Öviks infrastruktur?

Vi behöver förstärka vår avdelning Planera och Genomföra med ytterligare en Projektledare till elkraftsprojekt.

Inom en nära framtid ska vi bygga två nya mottagningsstationer, bygga om och modernisera flera nätstationer. Vidare ska ska flera nätstationer bytas ut, vi ska modernisera lågspänningsnätet och ställverk samt byta ut transformatorer och stärka nätet i sin helhet. 

Som projektledare ansvarar du för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi samt att projekten genomförs effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt.

Det innebär bland annat att du upprättar projektering, kalkyler, utarbetar detaljerade planer och uppföljning av progressen. Du medverkar i upphandlingar samt beställer och styr leverantörer / entreprenörer.

I tilldelade projekt har du ansvar för ekonomi, tidplan, arbetsmiljö och yttre miljö.

Vem är du

Jag letar efter en driven och utåtriktad projektledare med erfarenhet av anläggningsprojekt inom Elkraft.

Du kommer att ha många kontaktytor som t.ex. leverantörer, kommunen, myndigheter och andra funktioner i företaget.

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas, har några års dokumenterad yrkeserfarenhet inom projektledning gärna en examen från teknisk högskola/universitet eller motsvarande kvalifikationer.

Du kommer att jobba med stödsystem som t.ex. projektverktyg, dokumentations- och affärssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet från entreprenadsprojekt i olika former är ett krav. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker har det synsättet.

Vi lägger stor vikt på egenskaperna självgående, målinriktad, strukturerad och engagerad.

Vem är jag som söker dig?

Jan Lindquist, chef på sektionen Genomföra. Jag ansvarar för en grupp på 8st engagerade projektledare. Vi jobbar med olika inriktningar som Elkraft, Fiber och Kraft och Värme. Det jag saknar nu är en engagerad medarbetare med inriktning mot Elkraft. Är du enprestigelös lagspelare med en "prova på" attityd, som gillar att utmana dig själv och kollegor tror jag att du kommer passa perfekt i vårt team.

Vad får du?

Du blir del i ett mindre och geografiskt lokalt förankrat projektledarteam samt en del i hela Övik Energi som består av ca 135 medarbetare. Du får ett stimulerande uppdrag där du själv planerar din tid och dina uppdrag. Du utgår från vårt huvudkontor på Sjögatan och har Övik som din spelarena. Tjänsten innebär anställningstrygghet med stor möjlighet till utveckling inom bolaget. Vi jobbar för ett hållbart Örnsköldsvik där kunden står i centrum.

Vi månar också om våra medarbetares möjlighet att balansera yrkesliv och privatliv på ett hälsosamt sätt.

Tjänsten är på heltid, placerad i Örnsköldsvik.

Kontakter

Jan Lindquist, chef Genomföra 073-274 12 12, 
Helen Eriksson, personalutvecklare, 072-542 89 04

Fackliga företrädare:
Vision: Anna Sjölander tfn 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström tfn 070-680 34 46
Seko: Tapani Pohjola tfn 070-347 50 85

Ansökan:
Skicka din ansökan via formuläret nedan. Gärna så snart som möjligt men dock senast den 31 januari 2023.

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande