Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Projektingenjör, fibernät

Vill du vara med att bygga framtidens fibernät med oss?
Vi behöver förstärka vårt affärsområde elhandel och fibernät med en projektingenjör eftersom vi har stora utbyggnadsplaner för fiber.

Som projektingenjör ansvarar du för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi samt att projekten genomförs effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt. Det innebär bland annat att du upprättar kalkyler, utarbetar detaljerade planer, uppföljning av progressen. Du kommer att ha många kontaktytor som t.ex. leverantörer, kommun, myndigheter och andra funktioner i företaget.

Du rapporterar till utbyggnadschef och ingår i utbyggnadssektionen.

Vi söker dig som vill utvecklas, söker nya utmaningar och har flera års yrkeserfarenhet inom projektledning samt examen från teknisk högskola/universitet eller motsvarande kvalifikationer. Du behärskar stödsystem som t.ex. projektverktyg, dokumentations- och affärssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet från entreprenadsprojekt i olika former är meriterande samt kunskaper i DPCom. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker har det synsättet.

Vi lägger stor vikt på egenskaperna självgående, målinriktad, strukturerad och engagerad.

Sista ansökningsdatumet är 12 januari men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan sker genom att du fyller i ansökan som du finner längre ner på denna sida.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Stefan Belin, utbyggnadschef tel. 076-142 71 80.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster." 
 

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

 

 

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande