Projektingenjör till Övik Energi

Vill du vara med att bygga Öviks infrastruktur med oss?
Vi behöver förstärka vår avdelning Planera och Genomföra med ytterligare en ingenjör inom projekt.

Arbetsuppgifter:

Som projektingenjör ansvarar du för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi samt att projekten genomförs effektivt, strukturerat och kvalitetsmässigt. Det innebär bland annat att du upprättar projektering, kalkyler, utarbetar detaljerade planer och följer upp progressen. Du kommer att ha många kontaktytor med t.ex. leverantörer, kommunen, myndigheter och andra funktioner i företaget.  Du rapporterar till Jan Lindquist, chef på sektionen Genomföra.

Vem är du?

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas, har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet inom projektledning samt examen från teknisk högskola/universitet eller motsvarande kvalifikationer.
Du behärskar stödsystem som t.ex. projektverktyg, dokumentations- och affärssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet från entreprenadsprojekt i olika former är ett krav. Vi lägger stor vikt på egenskaperna självgående, tidsorienterad, målinriktad, strukturerad och engagerad.

Vad erbjuder vi?

Vi har kunden i fokus och jobbar efter värdeorden Öppenhet, Respekt, Engagemang och Tydlighet! Hos oss får du arbeta med dedikerade kollegor som brinner för en hållbar infrastruktur och positiv samhällsutveckling genom goda resultat i vårt arbete och en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Du blir del i ett team med ca 9 kollegor och i en större organisation där vi är totalt 135 medarbetare i bolaget. 

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i nedanstående formulär. Bifoga ditt CV och din motivering! Ansökan ska vara hos oss senast 10 oktober.

Välkommen! 

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande