Nätverksingenjör

Övik Energi fortsätter att bygga ut och underhålla robust uppkoppling mot internet i regionen. Vi söker nu en ersättare för en av våra medarbetare som flyttar till annan ort.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bland annat:

  • Driftledning och driftoptimering av vårt aktiva stadsnät.
  • Beredning, planering och dokumentation av UH-jobb såsom revisioner, besiktningar av det aktiva stadsnätet.
  • Beredning, planering och dokumentation för utbyten av utrustning i det aktiva stadsnätet.
  • Konfigurera funktioner i nätverksutrustning som finns i det aktiva stadsnätet och bakomliggande servermiljöer.

Det kan också ingå att leda olika utbyggnadsprojekt i nätet. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi behöver dig

som har relevant högskoleutbildning inom datakommunikation eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har flerårig erfarenhet från drift av liknande arbetsuppgifter. Du har förmåga att självständigt planera, analysera och målinriktat lösa dina arbetsuppgifter. Är du dessutom engagerad och noggrann är du den vi söker.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där du blir en del i en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. På aktuell sektion arbetar idag 25 medarbetare med olika yrkesroller i blandade åldrar. Hos oss får du stor möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med bolaget i takt med att ny teknik introduceras. Vi strävar efter att skapa en frisk arbetsplats där alla trivs och känner sig behövda i arbetet. 

Är du intresserad?

Sista ansökningsdatumet är 17 oktober men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Kommunkoncernen ingår i ett finskt och samiskt förvaltningsområde.

Vid frågor om innehåll i tjänsten når du Andreas Berggren, 
chef Leverera 070 1919 875

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande