Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Mättekniker

Vi söker en mättekniker till vår avdelning Kundnära Leveranser.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en mättekniker till vår avdelning Kundnära Leveranser. I rollen som mättekniker arbetar du till större delen med IT-system. Du arbetar med energimätning, avläsningar och mätarbyten samt dokumentation inom el och värme. Byggströmar och föranmälan.nu är några av avdelningens övriga arbetsuppgifter.  Du rapporterar direkt till chef kundnära service.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom data/kommunikation, automation eller motsvarande kunskaper. Vi värderar högt om du har kunskaper inom elteknik samt några års yrkeserfarenhet.

För att lyckas i rollen krävs det att du har stor erfarenhet av att arbeta i olika datorsystem samt att dokumentera. Då en hel del av arbetet utförs självständigt tror vi att du är självgående. Mätinsamlingen ligger till grund för fakturering av våra kunder därför behöver du vara ansvarstagande, analytisk och noggrann. Du som söker är positiv och lösningsorienterad!

Vi erbjuder dig

att bli del av en avdelning med 12 medarbetare och samtidigt tillhöra en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. En tjänst där du arbetar både på kontor och ute på fält. Tjänsten varvas med självständigt arbete och uppdrag tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig att vara med i energiomställningen där spelplanen och villkoren ständigt ändras utifrån faktorer som teknisk utveckling, digitalisering och hållbarhet.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?
Vi kommer att göra löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt men sista ansökningsdatumet är 28 februari.
Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för kundnära service, Jan-Olov Edström, på tfn 073-275 18 50.

Ansökan:

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande