Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Mättekniker till Övik Energi

Vi söker en mättekniker till vår avdelning Kundnära Leveranser.

I rollen som mättekniker arbetar du med energimätning, avläsningar, mätarbyten och nätavräkning. Du arbetar också med planering och förberedelse inför mätarbyten, och dokumentation inom el och värme. Byggströmar och föranmälan.nu är några av avdelningens övriga arbetsuppgifter. Du rapporterar direkt till chef kundnära service.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom elteknik eller motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet av att arbeta i olika datorsystem och att dokumentera eftersom det är viktigt i det dagliga arbetet. Det är meriterande att du har några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen.

För att vara framgångsrik i rollen är du självgående, noggrann och engagerad som medarbetare. Det är nödvändigt att du är analytisk. Vi har kunden i fokus och förutsätter att du är serviceorienterad såväl internt som extern.

Vi erbjuder dig

att bli del av en avdelning med 12 medarbetare och samtidigt tillhöra en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. En tjänst där du arbetar både på kontor och ute på fält. Tjänsten varvas med självständigt arbete och uppdrag tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig att vara med i energiomställningen där spelplanen och villkoren ständigt ändras utifrån faktorer som teknisk utveckling, digitalisering och hållbarhet.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Sista ansökningsdatumet är 13 september. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för kundnära service, Jan-Olov Edström, på tfn 073-275 18 50.

SEKO: Peter Sundelin, 070-645 63 29
Vision: Anna Sjölander, 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström, 070-680 34 46

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

Vy över Örnsköldsvik på sommaren

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande