Mätningsingenjör, dokumentation, GIS

Vill du vara med i framtidens energiomställning? Vi står inför stora framtida utmaningar vilket bland annat handlar om att ställa om till laddinfrastruktur och smarta-hemlösningar.

Vår nuvarande mätningsingenjör ska gå i pension och vi söker därmed en ersättare till vår strategiska enhet som kallas för Planera och Genomföra.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att utveckla och administrera företagets GIS-system (digpro). Du arbetar självständigt med att dokumentera företagets anläggningar. Befattningen innefattar också att sköta kvalitetssäkrade uppdateringar i systemen.

I tjänsten har du många kontaktytor både intern och externt. Du utbildar och agerar bollplank åt företagets användare av Digpro och svarar som kontaktperson gentemot kommunen och andra organisationer i frågor kring NIS/GIS. Vår målsättning är att ge användarna av vårt GIS största möjliga nytta genom att tillhandahålla kompetens, funktioner och tillförlitlig information.

Arkivering av anläggningsdokumentation, avtalshantering, ledningsrätter, inskrivning och markersättningar är viktiga delar i arbetet.

Det kan också ingå att leda olika projekt som att införa nya system, tjänster och standarder.

Vi behöver dig

som relevant högskoleutbildning inom GIS-system, mätningssystem, kart- och mätteknik eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i några år.

Du har förmåga att självständigt planera, analysera och målinriktat lösa dina arbetsuppgifter. Är du dessutom engagerad och noggrann är du den vi söker.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där du blir en del i en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. På aktuell avdelning arbetar idag ca 25 medarbetare med olika bakgrund och yrkesroller i blandade åldrar.

Är du intresserad?

Sista ansökningsdatumet är 17 januari. 
Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.
Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor om innehåll i tjänsten når du Arne Ulenius, mätningsingenjör 070-340 06 92 eller Stefan Fällström chef Planera och Genomföra 070-680 34 46

Fackliga kontakter;

SEKO - Staffan Sjödin 
Vision - Anna Sjölander
Ledarna - Stefan Fällström

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan 

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande