Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Marknadsanalytiker

Övik Energi har inlett en mycket spännande resa i att ytterligare öka fokus på kundens ambition och upplevelse samt vår roll som en samarbetspartner för framtidens hållbara energi- och fibernätlösningar.

Har du erfarenhet av marknadsanalysarbete, affärsinvesteringar och intäktsuppföljning? Är du dessutom intresserad av energibranschen och är redo för nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig!

Vad innebär tjänsten?

Som marknadsanalytiker kommer du att bedöma och ta fram förslag till affärs- och investeringsbeslut om möjliga utbyggnadssatsningar och kundnyanslutningar inom olika geografiska områden för alla våra produkter. Här finns en koppling till kommunens utbyggnadsplaner varvid en mindre del av tjänsten innebär att samordna Övik Energis remissvarsarbete i planfrågor och vara vår kontaktperson för kommunen i planfrågor.

En annan huvuduppgift är att du att ta fram intäktsbudget för bolaget och göra intäktsuppföljningar. Du ansvarar också för att sammanställa vår kundsegmentering med utgångspunkt av kundernas behov.

Du ingår i marknadsavdelningens ledningsgrupp och rapporterar till marknadschefen. Du kommer ha ett nära samarbete med kollegorna dels inom avdelningen som även ansvarar för marknadskommunikation, kundundersökningar, försäljning och fakturering, dels med andra avdelningar som ansvarar för vår prissättning, produktutveckling och våra kundleveranser.'

Vem är det vi letar efter?

Som marknadsanalytiker gillar du när utmaningen är stor och tempot är högt. Du är noggrann och effektiv i att leverera med hög kvalitet och hålla tidplaner. Du är ansvarsfull och driver dina arbetsuppgifter i mål genom självständigt arbete och ett bra samarbete med din omgivning.

Vi söker dig som:

  • är utbildad civilekonom, civilingenjör eller har annan relevant akademisk utbildning inom ekonomi och marknad
  • har minst fem års erfarenhet av motsvarande arabetsuppgifter
  • har hög vana av att arbeta i affärssystem och kalkylverktyg samt analysera och dra slutsatser om data
  • uttrycker dig väl på svenska, i tal och i skrift, och kan ta fram tydliga beslutsunderlag och presentationer

Sista ansökningsdatumet är 9 januari 2019.

Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret här nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Mattias Lindberg, marknadschef telefon 070-325 03 97.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande