Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Kundservicemedarbetare

Vi söker en kundservicemedarbetare till vår privatförsäljningsgrupp på Övik Energi marknadsavdelning.

Arbetsuppgifter

I Privatförsäljningsgruppen möter du kunder som är intresserade av och har frågor om våra produkter och tjänster, både vid kundträffar och via vår kundservice. Försäljning och rådgivning till privatkunder och mindre företagskunder samt kundservice ingår i dina arbetsuppgifter.

Du bidrar till att nå våra försäljningsmål och till att ge god service till våra kunder och du ansvarar för de administrativa uppgifterna som är relaterade till kundärenden.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med relevant inriktning, god dator- och systemvana, samt några års yrkeserfarenhet från liknande befattning. Vi ser att du gärna har erfarenhet av försäljning, kan vinna kundernas förtroende och nå avtalsöverenskommelser. Våra kunder är alla Örnsköldsviks invånare, det är därför meriterande att du talar ett annat språk förutom svenska. 

Gillar du kunder, är nyfiken och serviceinriktad samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift då är du rätt person.

Vi erbjuder dig

att bli del av en grupp på 6 medarbetare och samtidigt tillhöra en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. Tjänsten varvas med möte med kund i vår reception, telefonkontakter och administrativt arbete där du självständigt driver dina ärenden framåt och i mål. Till din hjälp omges du av kollegor med många olika yrkesprofessioner. 

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Låter detta intressant? 

Sista ansökningsdatumet är 30 september. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för privatförsäljning, Anne-Louise Byström, på tfn 070-399 26 86 .

SEKO: Peter Sundelin, 070-645 63 29
Vision: Anna Sjölander, 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström, 070-680 34 46

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på sommaren

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande