Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Hållbarhetsstrateg

Övik Energi strävar efter att driva en verksamhet som skapar värde för både förtaget, kunderna och det omgivande samhället. Vårt viktigaste bidrag till en hållbar framtid är att ta del i omställnigen till hållbar energiförsörjning.

Rollen innebär att du arbetar koncernövergripande med helhetsperspektiv för hållbarhet med tonvikt på miljö. Du agerar katalysator, samordnar, systematiserar och utvecklar vårt hållbarhetsarbete till nästa nivå. Du utvecklar rutiner, deltar i miljörevisioner samt genomför utbildning- och kommunikationsinsatser för området. Du leder och deltar i utvecklingsprojekt med fokus på hållbarhetsperspektivet. Du ansvarar för att bevaka och informera om nyheter och förändringar i lag, samt tolkar lagar och föreskrifter inom området. Du kommer även att medverka i arbetet med affärsplaner.

Rollen är dynamisk och du växlar mellan strategiska och operativa uppgifter. Du har en kontinuerlig dialog med våra viktigaste intressenter. Du kommer även att vara bolagets FoU-samordnare.
Vi söker dig med avslutad akademisk utbildning med inriktning samhällsvetare, hållbarhet eller vad vi bedömer vara, för uppdraget, relevant akademisk examen. Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerat arbete på strategisk nivå inom området. Du har en helhetsförståelse och ett genuint intresse för frågorna. Har du erfarenhet av projektarbete är det meriterande.
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad, lyhörd och nyfiken. Du är också en duktig process- och workshopledare.

Sista ansökningsdatumet är 9 januari 2019.

Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret här nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Håkan Vedberg , chef Strategisk affärs- och bolagsutveckling, telefon 070-397 48 02.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande