Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Energiingenjör

Energibranschen är i omvandling och bredbandsutbyggnaden pågår i stor skala i landet. Övik Energi har inlett en spännande resa i att ytterligare öka fokus på kundens ambition och upplevelse samt vår roll som en samarbetspartner för framtidens hållbara energi- och fibernätlösningar.

Låter det intressant och vill du arbeta i en bransch som på riktigt gör samhällsnytta? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en energiingenjör till vårt team Kundnära leveranser som består av 13 medarbetare. Teamets huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för den tekniska leveransen innanför tomtgräns och vara den tekniska kontaktytan gentemot våra kunder. Tillsammans med kund arbetar teamet fram tekniska lösningar för till exempel installation av värmecentraler, laddstolpar, solceller, fiberlösningar för flerfamiljshus Som energiingenjör kommer du att arbeta självständigt och brett, nära verksamheten och våra kunder där dina främsta arbetsuppgifter består av:

  • Optimering av kundanläggningar
  • Energirådgivning/teknisk kundsupport inom energilösningar
  • Analysera förbrukningsdata
  • Ta fram offertunderlag och kalkyler
  • Utföra injusteringsberäkningar och liknade
  • Projektledning
  • Genomförande av energikartläggningar och energianalyser
  • Felsökning av energisystem

Din profil

Vi söker dig som är högskoleutbildad energiingenjör och har några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen. Goda IT-kunskaper är en självklarhet i det dagliga arbetet liksom förmågan att vara en social lagspelare.

För att vara framgångsrik i rollen som energiingenjör behöver du även vara flexibel, kvalitetsmedveten och engagerad. Du är även nyfiken på att hålla dig uppdaterad i vad som händer i den tekniska omvärlden vad gäller nya tekniska lösningar. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker har samma synsätt som oss.

Vad erbjuder vi

Övik Energi erbjuder en anställning där du får utvecklas och ta ansvar i en spännande roll som innebär mycket kontakt både med olika grenar inom företaget men även ut mot våra kunder. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare varje dag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik. 
Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Då ska du ansöka senast 2019-05-05. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för Kundnära leveranser, Gösta Lindberg, på tfn 070-340 06 82.

Fackliga representanter

Tomas Eriksson, Vision, 070-343 15 01

Övriga frågor 

Personalavdelning 0660-888 00

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande