Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Vi söker en Eltekniker

Vill du vara med i framtidens energiomställning. Vi står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bl.a. innebär smarta elnät och decentraliserad elproduktion.

 

Dina arbetsuppgifter

Som eltekniker arbetar du självständigt med både högspänning, lågspänning, friledning, ALUS och ställverk. Du ansvarar för elsäkerheten på egna jobb och delegerade jobb. Vid behov bereder och projekterar du arbeten samt kontrollera funktioner och åtgärdar fel. Självklart är dokumentation en viktig del av vardagen. Du medverkar även i underhåll av gatubelysning och på sikt kan beredskap komma att ingå i tjänsten.

Projektering och beredning - kontrollerar funktioner och åtgärdar fel samt underhåll av gatubelysning är några exempel på avdelningens arbetsuppgifter som även du kommer att medverka i.

Beredskap kan ingå i tjänsten.

Vi behöver dig som

har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom elteknik eller motsvarande kunskaper. Du har ett antal års erfarenhet från eldistributionsarbete. Du har förmåga att planera, bereda och dokumentera dina arbeten. Är du dessutom självgående, flexibel och noggrann är du den vi söker. Vana i MS Office och körkort minst klass B är ett krav.

Är du intresserad?

Sista ansökningsdatumet är 20/1 2019 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida ovikenergi.se/jobba-hos-oss och ansöker därifrån.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Andreas Berggren, arbetsledare, telefon 070-191 98 75.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande