Elingenjör

Hela Energibranschen står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bland annat innebär att utveckla smartare elnät och decentraliserad elproduktion. Vår vardag innebär att vi arbetar med samhällsnytta i en spännande bransch. Låter det som något för dig? Vi söker just nu en elingenjör till vår sektion Planera & Genomföra.

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elingenjör arbetar du i huvudsak med att självständigt utreda, planera och bereda. I vissa fall kan du även leda och samordna projekt, ombyggnationer och revisioner.

I dina arbetsuppgifter ingår även att arbeta med underhåll och utveckling av våra anläggningar. Det innebär bland annat att du genomför kostnadsberäkningar och budget i samband med reparationer, ny- och ombyggnationer samt att du kan verka som BAS-P/U i de projekt du är involverade i. Du ansvarar även för arbetet med intäktsregleringen för vårt elnät samt övrig myndighetsrapportering. Du kommer även att medverka i arbetet med budget och prognos för sektionen liksom upprättande, uppdatering och uppföljning av sektionens rutiner.

Du rapporterar till chef för Planera & Genomföra.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Du är högskoleutbildad till el- eller elkraftingenjör och har några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen.  Du har erfarenhet av att arbeta i GIS-system, exempelvis DigPro som är ett viktigt verktyg i vår vardag.  Projektledning är ett område du känner dig trygg med.  Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.  

Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker delar vårt synsätt. Är du dessutom flexibel, kvalitetsmedveten och engagerad som medarbetare är du den vi söker!

Vad erbjuder vi

Övik Energi erbjuder en anställning där du får utvecklas och ta ansvar i en spännande roll där du får vara delaktig i helheten. Vardagen är varierad med både kontorsarbete och fältarbete. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten längre ner på sidan.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för Planera & Genomföra, Stefan Fällström, på tfn 070-680 34 46.

Fackliga representanter:

Vision: Anna Sjölander tfn 073-274 14 26

Ledarna: Stefan Fällström tfn 070-680 34 46

Seko: Staffan Sjödin tfn 070-340 38 88


Välkommen att söka tjänsten!

 

”Observera att vi har gjort vårt medieval och inte vill ha kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster”

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande