Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Elingenjör

Hela Energibranschen står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bland annat innebär att utveckla smartare elnät och decentraliserad elproduktion. Vår vardag innebär att vi arbetar med samhällsnytta i en spännande bransch. Låter det som något för dig? Vi söker just nu en elingenjör till vår avdelning Infrastruktur Elnät.

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elingenjör arbetar du självständigt med projektledning, projektering och beredning av elkrafts- och gatubelysningsanläggningar. Du arbetar även med kravspecifikationer för upphandlingar, dokumentation och underhållsplanering. Nätberäkningar, kostnadskalkyler liksom att ta fram offerter är  också exempel på några av avdelningens arbetsuppgifter som du kommer att medverka i.

Du rapporterar till chef för Teknik och anläggning inom Infrastruktur Elnät.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil
Du är högskoleutbildad till el- eller elkraftingenjör och har några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen.  Du har erfarenhet av att arbeta i GIS-system, exempelvis DigPro som är ett viktigt verktyg i vår vardag. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker delar vårt synsätt. Är du dessutom flexibel, kvalitetsmedveten och engagerad som medarbetare är du den vi söker!

Vad erbjuder vi
Övik Energi erbjuder en anställning där du får utvecklas och ta ansvar i en spännande roll där du får vara delaktig i helheten. Vardagen är varierad med både kontorsarbete och fältarbete. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik. 

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?
Sista ansökningsdatumet är 9 juni 2019 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret  längre ner på sidan.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för Teknik och anläggning inom Infrastruktur Elnät, Gösta Lindberg, på tfn 070-340 06 82.

Övriga frågor runt tjänsten kontaktar du vår personalavdelning vxl 0660-888 00.

Välkommen att söka tjänsten!

Observera att vi har gjort vårt medieval och inte vill ha kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

 

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande