Elektriker till kundanläggningar villa/företag

Hela Energibranschen står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bland annat innebär att vi ska underlätta för våra kunder att bidra till en hållbar energianvändning/-försörjning.  Vår vardag innebär att arbeta med samhällsnytta i en spännande bransch.
Låter det som något för dig?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker arbetar du med drift, service och underhåll av kundernas anläggningar. Tillsammans med erfarna kollegor arbetar du med teknisk problemlösning och hjälper våra kunder till en säker leverans av framtidens lösningar.

Tillsammans med kollegor ansvarar du för:

  • installation av våra nya produkter
  • felavhjälpning på kunders fjärrvärmecentraler
  • utföra service på kundanläggningar med serviceavtal
  • drift och underhåll av kulvertnätet av fjärrvärme/fjärrkyla

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten
Rollen innebär till största delen arbete på fält med många kundbesök, såväl till privat- som företagskunder.
Du rapporterar till chef på service och mätning på avdelningen Kundnära leveranser.

Din profil

Du är utbildad elektriker och är meriterande om du har kunskaper inom VVS och intresse för ny teknik, IT och smarta hem.
Vi har kunden i fokus och förutsätter att även du som söker delar vårt synsätt. Du är självgående och motiveras av utveckling och problemlösning.

Vad erbjuder vi

Övik Energi erbjuder en trygg och framåtdrivande organisation med hållbarhet i fokus. Du blir del i ett mindre team om 8 medarbetare inom sektionen service och mätning. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Kommunkoncernen ingår i ett finskt och samiskt förvaltningsområde.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch? Sista ansökningsdatumet är 10 oktober 2021 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för service och mätning Jan-Olov Edström på tfn 073-275 18 50

Välkommen att söka tjänsten!

Fackliga representanter:
Vision: Anna Sjölander, 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström, 070-680 34 46
SEKO: Staffan Sjödin, 070-340 38 88

”Observera att vi har gjort vårt medieval och inte vill ha kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster”

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande