Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Distributionselektriker/Eltekniker

Vill du vara med i framtidens energiomställning. Vi står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bl.a. innebär smarta elnät och decentraliserad elproduktion. Vi söker nu distributionselektriker/eltekniker.

Dina arbetsuppgifter

Som distributionselektriker/eltekniker arbetar du självständigt med både högspänning och lågspänning i våra distributionsnät och gatubelysningsnät. Du ansvarar för elsäkerheten på egna jobb och delegerade jobb. Du arbetar med ny- och ombyggnation av distributionsnäten och gatubelysningsnäten samt kontrollerar funktioner och åtgärdar fel i dessa.

Självklart är dokumentation en viktig del av vardagen. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi behöver dig

som har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom elteknik eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har arbetat som distributions- eller industrielektriker ett antal år.

Du har förmåga att planera, bereda och dokumentera dina arbeten. Är du dessutom självgående, flexibel och noggrann är du den vi söker. Körkort minst klass B är ett krav och BE samt C är meriterande.

Vi erbjuder dig

en arbetsplats där ni ofta utför arbete två och två eller fler. Du blir del i en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. På Elnät arbetar idag 19 medarbetare med olika bakgrund och yrkesroller i blandade åldrar.

Är du intresserad?

Sista ansökningsdatumet är 26 juli 2020 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida ovikenergi.se/jobba-hos-oss och ansöker därifrån.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Andreas Berggren, arbetsledare, tel. 070-191 98 75.

Fackliga organisationer, kontaktpersoner;
Per-Aron Fjällström, SEKO 070-645 63 29
Stefan Fällström, Ledarna 070-680 34 46
Anna Sjölander, Vision 073-274 14 26

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på sommaren

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande