Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Chef företagsförsäljning

Vi söker dig som vill axla rollen som chef för företagtagsförsäljning och driva och utveckla försäljningen av alla våra produkter och tjänster mot företagsmarknaden och för kundernas ambitioner. Du kommer att vara underställd marknadschefen och ingå i avdelningens ledningsgrupp.

Som försäljningschef har du personalansvar för tre företagssäljare och ansvar i budget- och prognosarbetet. Du har ett tydligt ansvar för försäljningen vilket inkluderar att ta fram förslag till säljplan samt att organisera och leda arbetet för att nå målsättningarna.

Du kommer själv sälja alla våra produkter och tjänster till ett antal företagskunder. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera större säljinsatser, kampanjer och event för att öka försäljningen och kundnöjdheten. Du har också ansvar i dialogen med företagskunder i olika kommunikationskanaler.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerande ledare med starkt intresse för att utveckla affärer, kundrelationer och dina medarbetare. Du är affärsmässig och stark i kalkylering och uppföljning av affärer.

Du är god kommunikatör, både i tal och skrift, och kan skriva tydliga kundavtal. Du har en utpräglad sälj- och resultatinriktad profil men du är samtidigt strukturerad och effektiv i att ta fram planer och uppföljningsrapporter med hög kvalitet.

Vidare vill vi gärna att du har en akademisk utbildning och några års dokumenterad ledarerfarenhet.

 Sista ansökningsdatumet är 9 januari 2019.

Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret här nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.
Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Mattias Lindberg , marknadschef, telefon 070-325 03 97

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande