Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Chef för Verksamhetsstöd

Drivs du av att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och ha ett brett ansvarsområde? Då ska du söka jobbet som chef för Verksamhetsstöd hos Övik Energi!

Att jobba som chef för Verksamhetsstöd

I den här rollen kommer du i första hand att ansvara för att stötta den operativa verksamheten och tillsammans med redovisningschefen driva Rodretkoncernens gemensamma redovisningsenhet. Du har ansvar för resultat, arbetsmiljö och medarbetare på avdelningen som i dagsläget består av 17 medarbetare varav två underchefer. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till vd. 

Avdelningen har följande ansvar:

  • utveckling och förvaltning av administrativa IT-system
  • utveckla IT-användarna för att effektivisera interna arbetsprocesser
  • integrering av digitaliserade kundprodukter mot interna system
  • utveckla det strategiska och operativa inköpet
  • upprätthålla och utveckla förrådsverksamheten
  • internservice där fastigheter, kontor, fordon, arkiv mm ingår
  • förvalta och utveckla företagets processbaserade verksamhetssystem. Planera och genomföra revisioner för de certifierade systemen
  • driva koncerngemensam redovisningsenhet (övriga ekonomifunktioner tillhör annan avdelning/bolag)
  • företagsövergripande administrativ verksamhetsutveckling.

Den vi söker

Du har akademisk utbildning, gärna med inriktning mot system/IT. Du har mångårig erfarenhet från chefsbefattning och har arbetat med verksamhetsutveckling gärna med inriktning IT/processer. Meriterande är erfarenhet av projektledning av administrativa-/IT-projekt och förändringsarbete.

Du är en duktig kommunikatör med förmåga att uttrycka dig väl på svenska - i såväl tal som skrift. Som person är du helhetstänkande, ansvarsfull och en god ledare. Du motiveras av att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och ha ett brett ansvarsområde.

Vad kan vi erbjuda dig?

Under 2017 gjorde vi ett omfattande arbete med att uppdatera vår vision och strategi. Där tydliggörs vår roll som proaktiv leverantör, katalysator och samarbetspartner för framtidens hållbara energilösningar. Som chef för Verksamhetsstöd får du en viktig roll i Övik Energis spännande resa framåt.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Håkansson, Experis på telefon: 0660-599 72 eller mail: maria.hakansson@se.experis.com.

Du söker tjänsten via experis webbplats, Jobb ID: 51124

Sista ansökningsdag är 19 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande