Chef för sektionen Leverera

Vad erbjuder vi?

En varierande, spännande och fartfylld roll där du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för drift- och underhåll för Övik Energis alla leveranser.

Vad innebär jobbet som chef för sektionen Leverera?

I rollen leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom sektionen. Du har ansvar för resultat, arbetsmiljö och medarbetarna. Sektionen är uppdelad i två enheter; drift och underhåll. Där finns 25 engagerade kollegor varav en är chef för Underhåll. 

Sektionen har drift- och underhållsansvar för våra nät som levererar el, gatubelysning, fjärrvärme, fjärrkyla, fiber och kabel-TV.  Ansvar för utveckling och optimering av verksamhetsområdet ur ett organisatoriskt, tekniskt och affärsmässigt perspektiv ingår också. 

Leverera ingår i avdelningen Infrastruktur som ansvarar för all produktion och leverans av energi och fiberprodukter inom Övik Energi. Arbetet sker i nära samarbete med övriga sektionschefer på avdelningen. Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp, där du tillsammans med övriga sektionschefer utvecklar avdelningens verksamhet enligt förtagets strategi och mål.

Vem söker vi?

Du som ska jobba som chef för Leverera har en passion för teknik och brinner för drift- och underhållsfrågor. Du tycker det är givande att leda genom ett närvarande ledarskap och coachar dina medarbetare till framgång i både stort som smått. Du är lösningsorienterad, tar ansvar och har god samarbetsförmåga.

I övrigt söker vi dig som:

  • har akademisk utbildning med inriktning mot teknik
  • har mångårig relevant yrkeslivserfarenhet
  • har erfarenhet av praktiskt ledarskap
  • uttrycker dig väl i tal och i skrift på svenska

Vad erbjuder vi?

En varierande, spännande och fartfylld roll där du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för drift- och underhåll för Övik Energis alla leveranser. Du får utvecklas, ta ansvar och vara delaktig i helheten. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare! Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Kommunkoncernen ingår i ett finskt och samiskt förvaltningsområde.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Vi sköter urvalet löpande men ansök gärna redan nu. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida www.ovikenergi.se/ansokan och ansöker därifrån.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om innehållet i tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår chef för Infrastruktur, Jens Indevall tfn 070-308 07 01.

Fackliga representanter:

  • Vision: Anna Sjölander tfn 073-274 14 26
  • Ledarna: Stefan Fällström tfn 070-680 34 46
  • Seko: Staffan Sjödin tfn 070-340 38 88

Välkommen att söka tjänsten!

”Observera att vi har gjort vårt medieval och inte vill ha kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster” 

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande