Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Chef för Kundnära leveranser

Letar du efter ett jobb som ger dig möjligheten att bygga upp en ny avdelning med leveranser som nytt tjänstekoncept? Övik Energi söker dig som har god kundkänsla till tjänsten som chef för avdelningen Kundnära leveranser. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan redan i dag!  

Vad innebär jobbet som chef för Kundnära leveranser?

I rollen leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom avdelningen. Du har ansvar för resultat, arbetsmiljö och medarbetarna som kommer att bestå av 13 personer. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till vd. 

Avdelningen Kundnära leveranser kommer i första hand att ansvara för frågor och lösningar för den tekniska leveransen som rör fastigheten. Ni kommer också att vara den tekniska kontakten för kunderna som främst består av fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Era arbetsuppgifter är att:

  • ge rådgivning och förslag till energieffektivisering
  • i samråd med kund finna tekniska lösningar för t.ex. installation av värmecentraler, laddstolpar och solceller
  • ansvara för mätning och mätvärden
  • praktiskt ansvara för service på kundanläggningar
  • genomföra eventuella samarbets- och /eller FOU-projekt rörande t.ex. "profilerade" hus/smarta hem.

Vem är det vi letar efter?

Du som ska jobba som chef för Kundnära leveranser hos Övik Energi bör ha en glödande passion för kunden som individ. Då du kommer jobba i en ledande roll ser vi det som en självklarhet att du är en skicklig kommunikatör som besitter förmågan att se och stötta dina medarbetare och kollegor. Du är lösningsorienterad i din yrkesroll och har ett tekniskt intresse. Vidare är du en inkännande och orädd person med en jordnära och öppen mentalitet.

I övrigt söker vi dig som:

  • gärna har akademisk utbildning med inriktning mot fastighet, bygg, energi eller motsvarande
  • har mångårig relevant yrkeslivserfarenhet
  • har lång erfarenhet av praktiskt ledarskap
  • uttrycker dig väl i tal och i skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsteknik och har arbetat som projektledare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Under 2017 gjorde vi ett omfattande arbete med att uppdatera vår vision och strategi. Där tydliggörs vår roll som proaktiv leverantör, katalysator och samarbetspartner för framtidens hållbara energilösningar. Som chef för Kundnära leveranser får du en viktig roll i Övik Energis spännande resa framåt.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Håkansson, Experis på telefon: 0660-599 72 eller mail: maria.hakansson@se.experis.com.

Du söker tjänsten via experis webbplats, Jobb ID: 51122

Sista ansökningsdag är 19 november.
Varmt välkommen med din ansökan!

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande