Chef för kundnära leveranser till Övik Energi

Letar du efter ett jobb som ger dig möjligheten att bygga upp den relativt nya avdelningen med leveranser som tjänstekoncept? Övik Energi söker dig som har god kundkänsla till tjänsten som chef för avdelningen Kundnära leveranser.

Vad innebär jobbet som chef för Kundnära leveranser?

I rollen leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom avdelningen. Du har ansvar för resultat, arbetsmiljö och medarbetarna som kommer att bestå av 14 personer. Du ingår i företagsledningen och rapporterar till vd. 

Avdelningen Kundnära leveranser kommer i första hand att ansvara för frågor och lösningar för den tekniska leveransen som rör fastigheten. Avdelningen är också den tekniska kontakten för kunderna som främst består av fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Avdelningens arbetsuppgifter är att:

 • ge rådgivning och förslag till energieffektivisering
 • i samråd med kund finna tekniska lösningar för t ex installation av värmecentraler, laddstolpar och solceller
 • ansvara för energimätning
 • praktiskt ansvara för service på kundanläggningar
 • genomföra eventuella samarbets- och /eller FOU-projekt rörande "profilerade" hus/smarta hem

Vem är det vi letar efter?

Du som ska jobba som chef för Kundnära leveranser hos Övik Energi bör ha en stark känsla för kundens behov och ambitioner. Då du kommer jobba i en ledande roll ser vi det som en självklarhet att du är en skicklig kommunikatör som besitter förmågan att se och stötta dina medarbetare och kollegor. Du är lösningsorienterad i din yrkesroll och har ett tekniskt intresse. Vidare är du en inkännande och orädd person med en jordnära och öppen mentalitet.

I övrigt söker vi dig som:

 • har akademisk utbildning med inriktning mot fastighet, bygg eller energi eller motsvarande
 • har mångårig relevant yrkeslivserfarenhet
 • har lång erfarenhet av praktiskt ledarskap
 • uttrycker dig väl i tal och i skrift på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsteknik och har arbetat som projektledare.

Vad kan Övik Energi erbjuda dig?

En varierande, spännande och fartfylld roll där du tillsammans med dina medarbetare ansvarar för tekniska leveransen i våra kunders fastigheter. Du får utvecklas, ta ansvar och vara delaktig i helheten. Vi har roligt på jobbet och känner att vi som företag gör skillnad för våra kunder och kommunens medborgare! Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Vi sköter urvalet löpande men ansök gärna redan nu. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida www.ovikenergi.se/ansokan och ansöker därifrån.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Kommunkoncernen ingår i ett finskt och samiskt förvaltningsområde.
Som person delar du våra värderingar öppenhet, respekt, engagemang och tydlighet.

Vid frågor kontakta Kristina Säfsten, Vd, tfn 070-263 00 30.

Fackliga representanter:

 • Vision: Anna Sjölander, 073-274 14 26
 • Ledarna: Stefan Fällström, 070-680 34 46
 • SEKO: Staffan Sjödin, 070-340 38 88

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande