Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Ansvarig marknadskommunikation

Som ansvarig för marknadskommunikation är du en del av vår marknadsavdelning som består av 18 medarbetare. Du ingår i marknadsavdelningens ledningsgrupp och rapporterar till marknadschefen. Sektionen marknadskommunikation består av två medarbetare där du svarar för arbetsledning och har budgetansvar. Marknadskommunikation har ett nära samarbete inom avdelningen men även med andra avdelningar som HR-avdelningen där internkommunikation ingår.

Arbetsuppgifter för marknadskommunikation:

  • Strategisk och operativ marknadskommunikation med fokus på kundupplevelse och leverans mot kundens ambition
  • Upprätta årsplanering för marknadskommunikation tillsammans med verksamheten
  • Planera, koordinera, genomföra och utvärdera olika kundmarknadsföringsaktiviteter, t.ex. events, kampanjer och marknadsföring genom annonsering, sociala medier och kundtidning
  • Ansvara för Övik Energis visuella identitet
  • Hemsida
  • Kundundersökningar
  • Profilprodukter och sponsring
  • Avtal med reklambyråer och tryckerier
  • Kvalitetsgranskning av andra sektioners kundinformation

Din profil

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom medie- och kommunikation eller motsvarande. Därtill behöver du ha minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av SEO och SEM.

Du har god strategisk förmåga, kan planera och driva projekt. Du är av naturen nyfiken, kreativ och har kommunikation-skills i världsklass! Våra kunder är olika och därför behöver du förstå deras behov och förutsättningar. Vidare är du noggrann, modig och håller deadlines.

Som person delar du våra värderingar öppenhet, respekt, engagemang och tydlighet.

Är du intresserad av ett arbete i en spännande bransch?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret nedan.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Mattias Lindberg, Marknadschef, tfn 070-325 03 97.

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Ansök senast 2019-08-07

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande