Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Säljare till företagsförsäljning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla kundrelationer och försäljningen på företagsmarknaden. Du kommer att ingå i ett säljteam med tre säljare och en operativ säljchef.

Arbetsuppgifter

Du säljer alla våra produkter och tjänster till såväl nya som befintliga företagskunder samt administrerar och rapporterar dina insatser. 

Som säljare har du helhetsansvar för enskilda kundaffärer vilket bland annat omfattar upprättande av offerter och avtal samt registrering av kundavtal i vårt affärssystem. En central del i arbetet är att i stor utsträckning genomföra kundmöten hos kund och via telefon eller som videomöte. Du ansvarar för vård av relationen med dessa kunder och att förmedla deras behov till Övik Energi.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka i kundevents för att öka försäljningen och kundnöjdheten. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad och lyhörd person med starkt intresse för att utveckla affärer och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är affärsmässig och ser nyttan med att använda affärssystem på ett effektivt sätt.

Du är en god kommunikatör, både i tal och skrift, och kan skriva tydliga kundavtal. Du har en utpräglad sälj- och resultatinriktad profil men du är samtidigt strukturerad och effektiv i att ta fram planer och uppföljningsrapporter med hög kvalitet.

Vidare vill vi gärna att du har en akademisk utbildning och några års erfarenhet av försäljning. Det är mycket meriterande om du har en god teknisk förståelse och branscherfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik. Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs. Sista ansökningsdag är den 30 november. Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. 

Vid frågor kontakta Niklas Sirviö, Chef Företagsförsäljning 070-577 53 13, eller Helen Eriksson, personalutvecklare 0725428904.

Fackliga representanter:

Seko: Staffan Sjödin 070-340 38 88
Vision: Anna Sjölander 073-274 14 26
Ledarna: Stefan Fällström 070-680 34 46

"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande