Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Distributionselektriker/eltekniker till Övik Energi

Vill du vara med i framtidens energiomställning. Vi står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bl.a. innebär smarta elnät och decentraliserad elproduktion. Vi söker nu flera distributionselektriker/eltekniker.

 

Dina arbetsuppgifter
Som distributionselektriker/eltekniker arbetar du självständigt med både högspänning och lågspänning i våra distributionsnät och gatubelysningsnät. Du ansvarar för elsäkerheten på egna jobb och delegerade jobb. Du arbetar med ny- och ombyggnation av distributionsnäten och gatubelysningsnäten samt kontrollerar funktioner och åtgärdar fel i dessa.

Självklart är dokumentation en viktig del av vardagen. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi behöver dig
som har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom elteknik eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har arbetat som distributions- eller industrielektriker ett antal år.

Du har förmåga att planera, bereda och dokumentera dina arbeten. Är du dessutom självgående, flexibel och noggrann är du den vi söker. Körkort minst klass B är ett krav och BE samt C är meriterande.

Vi erbjuder dig
en arbetsplats där ni ofta arbetar två och två eller fler. Du blir del i en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. På Elnät arbetar idag 19 medarbetare med olika bakgrunder och yrkesroller i blandade åldrar.

Är du intresserad?
Sista ansökningsdatumet är 15 januari 2020 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.

Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.

Vid frågor kontakta Andreas Berggren, arbetsledare, tel. 070-191 98 75.

SEKO
Per-Aron Fjällström, per-aron.fjallstrom@ovikenergi.se, 070-645 63 29

Vision
Anna Sjölander, anna.sjolander@ovikenergi.se, 073-274 14 26

Ledarna
Stefan Fällström, stefan.fallstrom@ovikenergi.se, 070-680 34 46


"Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."

Ansökan

Integritetspolicy

Enligt GDPR får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom att kryssa i rutan nedan accepterar du att dina uppgifter lagras.

 

Vy över Örnsköldsvik på sommaren

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande