Övik Energi

Halo är byggd för det nordiska klimatet

Laddboxen Halo gör det enkelt, tryggt och bekvämt för dig att ladda.

Laddbox Halo

Halo har en 7,5 meter lång integrerad laddkabel som kopplas till elbilen, samt plats för upphängning av laddkabeln när den inte används. Laddboxen är anpassad för vårt nordiska klimat med marknadens bästa vädersäkring, led-belysning som lyser upp och guidar i mörkret samt ett extra vanligt uttag för exempelvis motorvärmare eller dammsugare. Laddboxen har ett ytterhölje av återvunnen aluminium och är designad och tillverkad i Sverige.

Halo Standardinstallation

  • Charge Amps Halo inkl. 7,5m fast laddkabel Typ 2.
  • 1 st. jordfelsbrytare Typ A.
  • Anslutningskabel upp till 10 meter.
  • 3 års garanti på laddboxen.*
  • Montage på vägg.
  • Installation utförs av behörig elektriker.
  • Arbets- och resekostnader inom 2 mil från Övik Energis huvudkontor.

7 745 kr**

15 490 kr utan avdrag för Grön Teknik

* 3 års garanti på laddboxen. 2 års garanti på elmaterial och 5 års garanti på installationsarbetet enligt branschstandard.

** Pris för standardinstallation inklusive laddbox är 15 490 kr före skatteavdrag, 7745 kr efter skatteavdrag. Priset efter skatteavdrag förutsätter att du blir beviljad skattereduktion Grön Teknik från Skatteverket. Om du inte blir beviljad skatteavdraget Grön Teknik kommer vi fakturera pris för standardinstallation plus eventuell utökad installation och tillval enligt prislista före skatteavdrag.

Ett vanligt vägguttag är egentligen inte gjort för att klara den kontinuerligt höga belastning som laddning av en bil innebär. Med våra laddare slipper du att säkringen löser ut och undviker brandfara på grund av överhettning. Det går också snabbare att ladda via en laddbox eftersom laddboxen kan överföra högre effekt än det vanliga eluttaget. De laddboxar vi erbjuder har ställbar effekt och som tillval finns lastbalansering, allt för att anpassa laddningen till den belastning din säkring klarar av.

Lastbalansering kan vara bra att överväga för dig som har 16 A eller 20 A huvudsäkring hemma och vill ladda elbilen utan risk för att säkringarna ska lösa ut. Med lastbalansering optimerar du laddningen mot övriga belastningar i din fastighet, så att laddeffekten hålls låg när övrig belastning i villan är hög. Laddeffekten höjs sedan allt eftersom övrig belastning går ned.

3 495 kr*
6 990 kr utan avdrag för Grön Teknik

*Pris för Tillval Lastbalansering är 6 990 kr före skatteavdrag, dvs 3 495 kr efter skatteavdrag. Ditt pris om 3 495 kr förutsätter att du blir beviljad skattereduktion Grön Teknik från Skatteverket. Om du inte blir beviljad skatteavdraget Grön Teknik kommer vi fakturera standardpris 6 990 kr plus eventuell utökad installation och tillval före skatteavdrag.

Laddboxarna är också smarta då de är uppkopplingsbara med molntjänst. I molntjänsten kan du ställa in laddtider så att laddningen optimeras, lastbalansera samt se förbrukningsstatistik på ett enkelt sätt. Molntjänsten ingår utan extra kostnad. Du som kund behöver ha en internetuppkoppling till boxen för att kunna ta del av molntjänsten. Varken installation eller uppkoppling av exempelvis wifi ingår i standardinstallationen.

Halo - standardinstallation

inkl. 7,5m fast laddkabel Typ 2

1 st. jordfelsbrytare Typ A

15 490 kr utan avdrag för Grön Teknik

7 745kronor *