Faktura och betalning

Vårt standardleveranssätt för fakturor är idag via papper, men här kan ni ändra till något av våra andra alternativ som gör betalningen enklare för er.

Se dina fakturor

Har pappersfakturan kommit på villovägar, eller vill ni titta tillbaka på en äldre faktura? På Mina sidor hittar ni alla era fakturor. 

 

Våra betal- och leveranssätt


Autogiro


Med autogiro som betalsätt behöver ni bara se till att beloppet finns på kontot vid förfallodatum, resten sköter sig själv. Fakturaspecifikation hittar ni på Mina sidor. Allt för att det ska vara smidigt för er!

Beställ autogiroElektronisk faktura


Med elektronisk faktura levereras fakturan direkt till ert fakturasystem via antingen Svefaktura eller PEPPOL. Skaffa elektronisk faktura via formuläret nedan eller genom att skicka en förfrågan via ert system.
Mejlfaktura


Här får ni den traditionella pappersfakturan - fast via mejl! Inbetalningen görs manuellt, men i mejlet finns det viktigaste lättillgängligt. Om ni vill se hela fakturan så finns den som bilaga i mejlet!


Vi hjälper dig med dina frågor!

Nyfiken på elavtal? Längtar efter fiber? Är du frågvis runt fjärrvärme, eller rent av fundersam om en faktura? Våra säljare står redo att hjälpa dig med alla frågor – stort som smått. 

Ring Emil 070-200 14 10 eller skicka ett mejl
Ring Peter 072-560 68 06 eller skicka ett mejl
Ring Jörgen 076-148 40 84 eller skicka ett mejl

Ring oss på 0660-888 00 eller skicka e-post