Smart laddning till din fastighet

Låt dina BRF-medlemmar, hyresgäster eller medarbetare ladda elbilen säkert och effektivt.

Övik Energi engagerar sig i omställningen till det nya energilandskapet, där laddning av elbilar är en viktig pusselbit.

Intresserad?
Längst ner på sidan kan du skicka in din intresseanmälan eller kontakta någon av våra företagssäljare.

Säkrare och snabbare

Ett vanligt vägguttag är egentligen inte gjort för att klara den kontinuerligt höga belastning som laddning av en bil innebär. Med våra laddare slipper ni att säkringarna går och undviker brandfara på grund av överhettning. Det går också snabbare att ladda via en laddbox eftersom laddboxen kan överföra högre effekt än det vanliga eluttaget. Laddboxarna går också att låsa för obehöriga via RFID.


Halo är byggd för det nordiska klimatet

Charge Amps Halo gör det enkelt, tryggt och bekvämt för er att ladda. Halo har en 7,5 meter lång integrerad laddkabel som kopplas till elbilen, samt plats för upphängning av laddkabeln när den inte används. Laddboxen är anpassad för vårt nordiska klimat med marknadens bästa vädersäkring, led-belysning som lyser upp och guidar i mörkret samt ett vanligt uttag för exempelvis motorvärmare eller dammsugare. Laddboxen har ett ytterhölje av återvunnen aluminium och är designad och tillverkad i Sverige. Ni hittar en detaljerad produktbeskrivning här.

Aura – en laddbox med dubbel laddkapacitet

Charge Amps Aura är en laddbox i toppklass som med två separata 22 kW-uttag är en perfekt lösning där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt och med lite högre effekt, exempelvis på gästplatser. Laddboxen är vandalsäkrad och passar därför även för publik laddning. Uppkopplingen är via wifi eller 4G. Laddboxen är designad och tillverkad i Sverige och ytterhöljet är av återvunnen aluminium. Ni hittar en detaljerad produktbeskrivning här.

Uppkopplad laddbox

Laddboxarna kan kopplas upp med en molntjänst som optimerar laddning, övervakning och ekonomi. I molntjänsten har fastighetsägaren tillgång till statistik för samtliga laddare och automatiska rapporter från molntjänsten för att kunna debitera individuell förbrukning. I molntjänsten via dator eller app kan elbilsägaren ställa laddtider, starta/stoppa laddningen samt se sin laddhistorik.

Molntjänsten ingår utan extra kostnad.

Lastbalansering

Lastbalansering gör att ni kan ladda flera bilar samtidigt utan risk för att säkringen ska gå. Våra energiingenjörer ser över effektuttaget och rekommenderar hur lastbalanseringen ska optimeras för er fastighet.

100% förnybar el

Vi vet att era medlemmar/hyresgäster/medarbetare vill tanka sina bilar på ett hållbart sätt. Därför är er el från oss alltid 100% förnybar. Ni behöver vara eller bli ny elhandelskund hos Övik Energi för att kunna ta del av detta erbjudande.

 

Erbjudande Smart laddning inklusive elavtal

Vi är med er på resan till säker och effektiv elbilsladdning från projektering till installation.

I installationen ingår:

  • Vald laddbox Charge Amps Halo eller Charge Amps Aura
  • 3 års garanti (kan utökas till 5 år)
  • Installation av behörig elektriker

Tillval: Lastbalansering, wifi förstärkning.

Bidragsansökan Naturvårdsverket

Vi på Övik Energi gör det enkelt för er som vill installera smart laddning, och stöttar er i processen att söka bidrag från Naturvårdsverket: Ladda Bilen eller Klimatklivet.

 

Fullmakt

Ibland behövs det mer information om er anläggning och förbrukning för att vi ska kunna ge en offert. För att vi ska ha rätt att ta ut sådan information krävs en fullmakt från er.

Är ert elnätsbolag Övik Energi Nät, hittar ni ett fullmaktsformulär här. Under fullmaktstagare bockar ni i rutan om att fullmakten gäller en laddningsoffert från Övik Energi AB.

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret eller kontakta någon av våra företagssäljare för kostnadsfri rådgivning och offert.

Har du frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta någon av oss företagssäljare nedan, vi hjälper dig hela vägen!

Vi hjälper dig med dina frågor!

Nyfiken på elavtal? Längtar efter fiber? Är du frågvis runt fjärrvärme, eller rent av fundersam om en faktura? Våra säljare står redo att hjälpa dig med alla frågor – stort som smått. 

Ring Niklas 070-577 53 13 eller skicka ett mejl
Ring Peter 072-560 68 06 eller skicka ett mejl
Ring Jörgen 076-148 40 84 eller skicka ett mejl
Emil är föräldraledig, men Per Anderhag hjälper dig på 070-645 55 97 eller skicka ett mejl

Ring oss på 0660-888 00 eller skicka e-post