Framtidssäkra företaget med fiber

Är ni intresserade av en fiberanslutning är ni varmt välkomna att kontakta våra säljare.

Företagsanslutning

Som ert lokala fibernätföretag erbjuder vi både små och stora företag i Örnsköldsvik en stabil och säker framtidsteknik utan gränser. Vårt öppna fibernät har inte bara den högsta bandbredden utan ger dessutom valfrihet bland många attraktiva tjänster, bland annat:

  • Internet och telefoni
  • Bekväma server- och driftstjänster
  • Backup & lagring
  • Säkra lösningar för servrar, brandvägg och antivirus
  • Hemarbete & VPN-lösningar 

Tjänsteleverantörer

Vi tror på valfrihet och att ni ska kunna välja den tjänsteleverantör som passar er bäst. Därför har vi ett öppet nät som ger er och ert företag fler valmöjligheter. 

Besök vår tjänsteportal för att jämföra priser och utbud mellan våra tjänsteleverantörer eller kontakta tjänsteleverantören direkt. De konkurrerar om att erbjuda bästa möjliga tjänst till er som kund.

 

Vi vill jämföra leverantörer!

Anslutning av flerfamiljshus

När ni beställer fiberanslutning till ert flerbostadshus finns två alternativ, komplett- eller standardutförande, beroende på hur mycket jobb ni vill göra själv.
Vi tittar på er fastighets förutsättningar och lämnar offert utifrån vad som krävs för smidig installation av er fiberanslutning. Läs mer i vår folder nedan.

Folder med information om anslutning till flerbostadshus

Dragning av fastighetsnät

Behöver ni hjälp med dragning av fastighetsnätet, kan vi självklart hjälpa till med det. Vi har en fördelaktig lösning för er som kund.

Kontakta oss för mer information och offert!  

 

Vi hjälper dig med dina frågor!

Nyfiken på elavtal? Längtar efter fiber? Är du frågvis runt fjärrvärme, eller rent av fundersam om en faktura? Våra säljare står redo att hjälpa dig med alla frågor – stort som smått. 

Ring Emil 070-200 14 10 eller skicka ett mejl
Ring Peter 072-560 68 06 eller skicka ett mejl
Ring Jörgen 076-148 40 84 eller skicka ett mejl

Ring oss på 0660-888 00 eller skicka e-post