El

Vi skräddarsyr elavtal efter dina förutsättningar och behov.
Välj ett lokalt elbolag med hållbarhet i fokus. 

Det självklara valet i Örnsköldsvik

Med Övik Energi kan du som kund känna dig trygg. Vi har byggt elnät sedan 1895, och har den kunskapsbank och kompetens som bara lång erfarenhet och lokalkännedom kan bygga upp. 

Alltid nära kunden

Vi kan Övik. Våra färdiga avtalsprodukter är anpassade utifrån de varierande behov och förutsättningar som olika verksamheter här kan ha – stora som små. Du kan dessutom få ett skräddarsytt avtal utifrån just din verksamhet och läget på elmarknaden just nu, och du kan alltid blanda fast och rörligt pris. Avtalen kan bindas på kort eller lång tid – du bestämmer. 

Välj ett lokalt elbolag, kontakta våra säljare för att få veta mer om Övik Energi.

 

El märkt med Bra Miljöval

Hos oss kan du välja el märkt med Bra Miljöval som produceras av 100 procent förnybara källor, och som dessutom uppfyller hårda miljökrav.
Vi erbjuder Bra Miljöval-märkt el som till exempel är från vattenkraft som inte torrlägger vattendrag, vindkraft som inte står i känsliga naturområden och biobränslen från kontrollerade skogsbruk som tar hänsyn till biologisk mångfald.

Genom att välja Bra Miljöval bidrar du till en friskare natur, mindre klimatpåverkan och färre miljö- och hälsofarliga ämnen i våra vardagsprodukter.

Bra Miljöval

Bra Miljöval är Naturskyddsföreningens miljömärkning av produkter och tjänster, som är oberoende och utan vinstintresse. Bra Miljöval ställer hårda krav på hur elen produceras och jobbar för att påverkan på miljön från elproduktion ständigt ska minska och detta kontrolleras och följs upp av Naturskyddsföreningen. Övik Energi har även en egen licens för att sälja el märkt med Bra Miljöval som bland annat innebär att revisorer genomför en omfattande kontroll varje år av inköpta och sålda volymer.
Bra Miljöval är Sveriges enda miljömärkning av el och en av världens tuffaste.

Du som har Fast pris, Vintersäkrad eller Rörligt pris kan teckna tillvalet Bra miljöval-märkt el.  

Kontakta våra säljare för att få veta hur ditt företag kan göra tillvalet Bra Miljöval!

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Nyfiken på elavtal? Längtar efter fiber? Är du frågvis runt fjärrvärme, eller rent av fundersam om en faktura? Våra säljare står redo att hjälpa dig med alla frågor – stort som smått. 

Ring Niklas 070-577 53 13 eller skicka e-post
Ring Peter 072-560 68 06 eller skicka e-post
Ring Jörgen 076-148 40 84 eller skicka e-post
Ring Emil 070-200 14 10 eller skicka e-post

Ring oss på 0660-888 00 eller skicka e-post