Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Nätra

Fiberutbyggnad pågår i ditt område.

Klart med bidrag från Landsbygdsprogrammet

Vi är glada att meddela att det bidrag som sökts för ditt område har blivit beviljat för att bygga ut fibernät. Du kommer få mer information om fiberutbyggnaden i din brevlåda under hösten 2019.

Då kommer vi även bjuda in till fiberträffar där du har möjlighet att träffa oss och ställa dina frågor. Fiberutbyggnaden kommer pågå under de kommande åren då det är stora geografiska områden och många hushåll som ska anslutas.

Planering av området pågår och en mer detaljerad karta över utbyggnadsområdet kommer att publiceras här på sidan.

 

Dig2020 - Ortsammanbindande nätet

Dig.2020 är ett regionalt projekt som ägs av Länsstyrelsen Västernorrland och är en satsning för att nå regeringens bredbandsmål. Ortsammansbindande nätet kan förklaras som som fibernätets "motorvägar" och kommer att binda samman kommunen och länets fibernät. Projektet pågår från 2016 till 2020.

Vår entreprenör Inframix bygger det Ortsammanbindande fibernätet i ert område inom ramen för länets DIG2020 projekt.

Om ni har frågor kring återställning eller projektet i övrigt så är ni välkomna att kontakta Inframix på mejl: ovik-osn@inframix.se  
Inled gärna med er adress i ämnesraden.

 

Varför fibernät från Övik Energi?

  • Stort utbud av tjänster
  • Högsta bandbredd
  • Vädersäkrat
  • Ditt lokala fibernät

 

Projekt Dig.2020 är Västernorrlands satsning på ett ortssammanbindande bredbandsnät som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Västernorrland samt länets kommunala stadsnät. Projektägare är Länsstyrelsen Västernorrland.

Anslut dig

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande