Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Nätra - Byanätsamverkan

Vi kommer med fiber till dig!

Sista svarsdag för att beställa fiberanslutning är förlängt till
31 december 2019.

Vi behöver din beställning senast 31 december

För att vara med på fibertåget och ta del av beviljat finansieringsstöd från Jordbruksverket för fiberanslutning, behöver vi din beställning senast 31 december 2019. 

Här på vår webb kan du enkelt göra din beställning och behöver då inte skicka in bifogad beställningsblankett. På sidan Anslut dig söker du på din adress och klickar sedan på Anslut.

Klart med bidrag från Landsbygdsprogrammet

Fiberutbyggnaden kommer att pågå under de tre kommande åren, då det är stora geografiska områden och många hushåll som ska anslutas.

Planering av området pågår och en mer detaljerad karta över utbyggnadsområdet kommer att publiceras här på sidan.

Fiber skapar bra förutsättningar

Att vara uppkopplad innebär idag så mycket mer än att starta datorn och surfa på internet. Idag är kommunikation en viktig faktor för att leva och bo oavsett var, på landsbygd eller i stad. För landsbygden skapar fiber bra förutsättning att växa upp och åldras, för allas lika rätt och värde.

Varför fibernät från Övik Energi?

  • Stort utbud av tjänster
  • Högsta bandbredd
  • Vädersäkrat
  • Ditt lokala fibernät

Projekt Dig.2020 är Västernorrlands satsning på ett ortssammanbindande bredbandsnät som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Västernorrland samt länets kommunala stadsnät. Projektägare är Länsstyrelsen Västernorrland.

Anslut dig

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande