Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Näske

Vi fortsätter med fiberutbyggnaden i ert område. Vår samförläggning tillsammans E.ON drar ut på tiden och kommer att avslutas under 2020.

För er som har fastigheter som inte ingår i den planerade utbyggnaden fortgår vårt arbete tillsammans med er lokala fiberförening för fortsatt utbyggnad och för att hitta finansieringslösningar. 

Huvudsträckan längs Hummelviksvägen (väg 884) mellan Hummelvik och Norum är nästan klar. Sträckan Järvvik, Gladom och Fagerås är färdig och det som återstår att utföra 2020 är sträckan söderut mot Näske brygga och Berghem.

Under 2020 och 2021 planerar vi att genomföra kundanslutningar i området, allt eftersom vi tillsammans med E.ON blir klara med stamnäten. Vi kontaktar dig när det är klart för installation av din fiberanslutning.

 

Har du inte tecknat avtal för fiberanslutning till din bostad? Skicka dina kontaktuppgifter och adress så snart du kan till utbyggnad@ovikenergi.se så återkommer vi till dig.

 

Projektering pågår. Se bifogade kartor över områden med undantaget Hummelvikstrand.

Etappkarta för Näske

 

Varför fibernät från Övik Energi?

  • Stort utbud av tjänster
  • Högsta bandbredd
  • Vädersäkrat
  • Ditt lokala fibernät

 

Anslut dig

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande