Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Näske

Vi har jobbat vidare tillsammans med din fiberförening för att hitta lösningar för att du ska få fiber.

Vi samförlägger fiber i Näske tillsammans med EON och deras entreprenör ATS. Schaktningen har visat sig vara betydligt mer arbetskrävande än beräknat, vilket innebär att vi kan påbörja arbetet med kundanslutningar under 2019. Den planerade utbyggnaden på Hummelviksstrand flyttas fram till 2019 för att samspela med övrig samförläggning.

För er som har fastigheter som inte ingår i årets utbyggnad så fortsätter vårt arbete tillsammans med er lokala fiberförening för fortsatt utbyggnad och att hitta finansieringslösningar. I det arbetet ingår bl.a. att färdigställa en ny bidragsansökan som ska lämnas in i höst och vi tittar även på alternativa lösningar, allt för vi ska nå ut till samtliga fastigheter i er fiberförening. Vi beräknar att besked på vår bidragsansökan kommer kring årsskiftet.

Projektering kommer pågå under hösten. Se bifogade kartor över vilka vi börjar bygga till under 2018 med undantaget Hummelvikstrand.

Etappkarta för Näske 2018

Varför fibernät från Övik Energi?

  • Stort utbud av tjänster
  • Högsta bandbredd
  • Vädersäkrat
  • Ditt lokala fibernät

 

Anslut dig

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande