Fiber + fjärrvärme = sant!

I just din villa har vi på Övik Energi extra bra möjligheter att ansluta både fiber och fjärrvärme, därför vill vi erbjuda dig att ansluta båda produkterna med rabatt!

 

 

Fiber för hela livet

Oavsett om du vill surfa, streama eller spela kan du göra det i högsta hastighet med fiber från oss på Övik Energi. Fiber är en framtidssäkrad produkt med i stort sätt obegränsad kapacitet och som är redo att växa med dina behov. Du kan läsa mer om fördelarna med fiber här.

 

Värme som bara funkar

Vår fjärrvärme är lokalproducerad, ett stenkast från din villa, i Hörneborgsverket. Den är också prisvärd och enkel att använda, det gör att du kan tänka på annat än din uppvärmning. Vi har dessutom tjänsten Smart Styrning för dig som vill hålla koll på och anpassa värmen i din villa. Nyfiken på att veta mer om fjärrvärme? Läs mer här.

 

Erbjudande till dig

Eftersom din villa har bra möjligheter att ansluta både fiber och fjärrvärme erbjuder vi dig 4800 kr rabatt på Komplett fiberanslutning och 5000 kr rabatt på fjärrvärmeanslutning*. Kontakta oss via formuläret nedan eller hör av dig till dig vår kundservice så berättar vi mer!

 

Jag vill veta mer om erbjudandet med fiber och fjärrvärme!

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande