För dig som elinstallatör

Anmäl för- och färdiganmälningar av elnätsanslutningar

För effektivare handläggning av för- och färdiganmälningar av elnätsanslutningar, använder vi det webbaserade programverktyget föranmälan.nu. Som elinstallatör slipper du då att skicka in för- och färdiganmälningar per post och inga underskrifter behövs. All administration sker snabbt och enkelt via webben.

Som auktoriserad elinstallatör skapar du en egen inloggning till webbverktyget. Där kan du även följa handläggningen av dina anmälningar. Systemet minimerar risken för fel, vilket också bidrar till snabbare handläggning.

På sidan föranmälan.nu skapar du som elinstallatör ett konto. Du får sedan ett mejl med inloggningsuppgifter. Logga in med inloggningsuppgifterna och webbprogrammet är klart att användas.

Elinstallationsföretag som har behov av mer än en användare, kan lägga upp fler under Mitt konto. Den som registrerar sig först från ditt företag blir automatiskt administratör. Administratören har sedan möjlighet att lägga upp fler användare.

Kontakta oss via mejl om du har frågor om anmälan av elnätsanslutningar!

Elinstallatörsregler för Övik Energi Nät AB
Tekniska villkor - Elproduktionsanläggning

 

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande