Aktuellt på elmarknaden

Här har vi samlat information om vad som händer på elmarknaden, våra elpriser och fakta som vi hoppas ska vara intressant för dig som kund.

Om elpriser

Vårt elpris

De priser som presenteras nedan gäller vårt rörliga elprisavtal.

Få koll på din elanvändning

Ett första steg för att få ner elkostnaden är att lära sig mer om sin elförbrukning. På Mina sidor får du överblick över din elanvändning och kan jämföra med tidigare månader eller år och årstidernas på­verkan med hjälp av historik på utomhustemperatur.

Jag vill se min elanvändning!

Energispartips

För att vara snäll med både klimatet och plånbo­ken finns det en rad smarta saker du kan tänka på för att minska din energianvändning. Genom att minska din elanvändning bidrar du till att avlasta energisystemet – och sänker alla sin förbrukning så får det även effekt på elpriset.

Ta del av våra energispartips!

Se över uppvärmningsmetod

Fjärrvärme är ett enkelt, prisvärt och tryggt sätt att få värme och varmvatten till din bostad. Dessutom frigör fjärrvärme el att användas till annat än uppvärmning, vilket är smart när samhället blir alltmer elberoende.

Jag vill veta mer om fjärrvärme!

 

Kundservice medarbetare

Vanliga frågor

Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande