NY TID Östra Dalgatan 1 och 4! Planerat fjärrvärmeavbrott torsdag 22 december

Kl. 07 till ca kl. 18
Uppdatering 2022-12-20 kl. 10.40

På grund av en oförutsägbar händelse tvingas vi än en gång att skjuta på avbrottet. Vi hoppas kunna genomföra fjärrvärmeavbrottet på torsdag 22 december kl 07 till ca 18.Vi ber om ursäkt för det besvär som våra ombokningar av avbrott kan ha medfört.

Hälsningar Övik Energi---

Uppdatering 2022-12-13 kl. 15.00På grund av ändrade förutsättningar, under genomförandet av underhållsarbete för Östra Dalgatan 1 och 4, behövde vi avbryta det planerade avbrottet.Ny tid för avbrott är inplanerat tisdag 20 december kl 07 till cirka 18.Berörda fastighetsägare kontaktas om ny avbrottstid.Tack för din förståelse!---För att säkra fortsatt trygga leveranser av fjärrvärmen så genomför vi underhåll av fjärrvärmenätet. I samband med arbetet behöver vi stänga av leveransen av fjärrvärme till Östra Dalgatan 1 och 4.Här hittar du alltid uppdaterad avbrottsinformation och karta över berörda fastigheter. Berörda fastighetsägare får även denna information via brev.Kunder som berörs blir utan varmvatten och värme under pågående arbete. Kallvattnet påverkas inte. Efter avbrottet kan det ta någon/några timmar innan alla kunder åter har varmvatten och full värme.Tack för er förståelse!
Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande