Planerade avbrott Bjästa/Köpmanholmen, 22 maj – 7 juni

Måndag 22 maj – fredag 7 juni
Uppdatering 2022-05-29
Flyttad avbrottstid
Till dig som fått information om ett tillfälligt avbrott torsdag morgon 1 juni, kl. 00-06, så behöver vi flytta avbrottstillfället till onsdag morgon 7 juni, kl. 00-06.


2023-05-16
För ett tryggt och säkert fibernät hela vägen hem till dig, kommer vi att utföra underhållsarbete i ditt område under perioden 22 maj – 2 juni.

Alla kunder som kommer beröras av ett längre planerat fiberavbrott kommer få personlig information om vilken dag och tid de berörs. I första hand via sms och mejl. Saknas kontaktuppgifter för sms och mejl skickar vi istället ett brev.

Under hela perioden kan det hända att vi behöva göra kortare avbrott på ca 10–15 minuter, men självklart kommer vi att minimera störningarna och korta avbrottstiden så mycket det går och ber om överseende för detta.

Kunder i kabel-tvnätet kommer beröras vid enstaka tillfällen under perioden.

Här på vår driftinformation, hittar du alltid uppdaterad avbrottsinformation.

Tips!
Ifall du inte kan ansluta dig till fibernätet efter avbrottet så rekommenderar vi dig att starta om din tjänstefördelare och nätverksutrustning, om felet inte avhjälps kontaktar du din tjänsteleverantör och gör en felanmälan.

Tack för din förståelse!
Vy över Örnsköldsvik på vintern, kvällstid

Vi hjälper dig med dina frågor

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundservice står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande