Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Teckna elavtal med Domsjö Gårdsägareförening och Övik Energi

När du som medlem i Domsjö Gårdsägareförening väljer att teckna elavtalet Fast pris 1 år med Övik Energi får du 2 öre/kWh rabatt exklusive moms.

 

 

Du även kan välja Bra miljöval och/eller Hörneborgsel som är vår lokalproducerade el.

Fyll bara i webbformuläret "Teckna elavtal" så fixar vi resten. I fältet "Rabattkod" skriver du "DGF”.

Erbjudandet gäller till och med 2020-08-10. Rabatten och avtalet sträcker sig längst till och med 2021-08-31. En årsavgift på 300 kr/år inklusive moms tillkommer.

Tänk på att säga upp ditt elhandelsavtal med din nuvarande elleverantör.

Teckna elavtal nu

 

Erbjudande fjärrvärme

Förutom erbjudandet på elhandel vill vi även erbjuda dig som medlem i Domsjö Gårdsägareförening ett erbjudande för fjärrvärme.

Smart styrning

Du får 300 kr (inklusive moms) i rabatt på ordinarie pris på Smart Styrning av fjärrvärme. Smart styrning innebär att du med en app i din mobil enkelt kan hålla koll på och ändra värmen i din bostad. Smart styrning gör också att du får en jämnare inomhustemperatur. Beställ Smart Styrning via webbformulär här på vår webb. För att få rabatten vid beställning skriver du DGF i fältet Eventuell kod.

Nyanslutning

Du får 2 500 kr (inklusive moms) i rabatt på ordinarie pris för nyanslutning av fjärrvärme. Uppge vid beställning att du är medlem.

Båda erbjudandena gäller till och med 2020-08-10.
Vill du veta mer om fjärrvärme?

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR

Erfarenhet, engagemang och lokalkännedom – vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor om elavtal, fiber och fjärrvärme. 

Besök Kundservice eller skriv ett meddelande